Dunărea Călăraşi – Poli Iaşi 2-3. Victorie chinuită, după un meci cu multe greşeli

Elevii lui Costel Enache au obţinut trei puncte “de aur”, marţi după amiază, la Călăraşi, după o victorie chinuită obţinută în urma golului marcat în min. 89 de Sekou Camara, în urma unui meci în care ambele formaţii s-au întrecut în execuţii tehnice de curtea şcolii, departe de pretenţiile celei de-a doua ligi.

Oaspeţii au deschis scorul în min. 34, printr-un autogol al lui Bogdan Matei, care a introdus balonul cu capul, din careu, în propria poartă, după o centrare de pe partea stângă a lui Serediuc.

Trei minute mai târziu, la o bâlbîială în careul moldovenilor, Andrei Moise trimite puternic balonul, din zece metri, în poarta lui Laurenţiu Popescu.

După alte cinci minute, gazdele preiau conducerea pe tabela de marcaj, după reuşita foarte frumoasă, de la marginea careului mare, semnată de Leonard Boiangiu, care a speculat, din nou, o nesincronizare în apărarea ieşenilor.

La reluare, oaspeţii forţează egalarea, pe care o reuşesc în min. 54, în urma golului lui Okan, care trimite puternic balonul, din careu, după o pasă cu tibia a lui Mărieş.

Insistenţa oaspeţilor în atac dă roade în min. 89, când Sekou Camara înscrie simplu, din întoarcere, după o pasă de mare fineţe a lui Francisc Cristea.

Iaşul câştigă chinuit un meci în care a suferit foarte mult, mai ales în apărare şi atac.

Dunărea Călărași: Popa – Filip, Matei (min. 56 Vultur), Leca, Sălceanu – Calu (min. 56 Al. Popescu), Avram, Boiangiu, Moise (min. 76 Seymour) – Stoica, Nica.

Poli Iași: L. Popescu – Onea, Cană, Plămadă, Serediuc (min. 87 Istrate) – Deretti (min. 82 Chiorean), Okan – Mărieș (min. 87 Aftanache), Fr. Cristea, Pelivan (min. 87 Iurașcu), Camara (min. 90+3 Târșa).

În urma acestui succes, ieşenii au urcat pe locul 8 în clasamentul Ligii 2, cu 12 puncte după opt etape, fiind în acest moment la patru puncte de play off.

Etapa viitoare, elevii lui Costel Enache vor întâlni sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 11.00, în Copou, pe Metaloglobus Bucureşti.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;