Ştiinţa Miroslava s-a despărţit de antrenorul Cristi Popovici

Ştiinţa Miroslava s-a despărţit miercuri, 29 septembrie, de antrenorul principal Cristi Popovici. Potrivit unui comunicat postat de conducerea clubului pe pagina proprie a unei reţele de socializare, despărţirea a avut loc pe cale amiabilă.

“Clubul nostru a ajuns la o înţelegere de reziliere pe cale amiabilă cu antrenorul principal Cristian Popovici, care a pregătit gruparea din Miroslava timp de doi ani de zile. Pe această cale, îi mulţumim pentru munca depusă în această perioadă şi îi dorim mult succes în continuare!”, se arată în comunicat.

Potrivit documentului, Comitetul Director împreună cu managerul clubului poartă în prezent discuţii cu mai mulţi antrenori licenţiaţi, urmând ca în cel mai scurt timp să fie anunţat numele noului antrenor principal al echipei.

De menţionat că, pentru meciul pe care ieşenii îl vor susţine sâmbătă, la ora 17.00, în deplasare, contra celor de la Şomuz Fălticeni, de pregătirea echipei se va ocupa Denis Creţu, preparator fizic, Constantin Vieriu, antrenor cu portarii, şi Claudiu Nechita, kinetoterapeut.

După cinci etape, Ştiinţa Miroslava ocupă locul 8 din zece echipe în clasamentul Seriei 1 a Ligii 3, cu 5 puncte, după o victorie, două rezultate de egalitate şi două înfrângeri.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;