11:29 am - Thursday December 9, 2021

Parcare gratuită pentru cei care se vaccinează anti-COVID la Aeroportul Iași

Pentru intensificarea campaniei de imunizare împotriva virusului SARS-CoV-2 a populaţiei, conducerea Aeroportului Iaşi a decis să ofere în mod gratuit, timp de două zile, parcarea instituţiei pentru cei care doresc să se vaccineze împotriva COVID-18.

„Decizia de a oferi loc de parcare gratuit persoanelor ce doresc să se vaccineze la Aeroportul Iași vine în contextul creșterii alarmante a numărului de infectări atât la nivel local, cât și național. E absolut firesc să punem mai presus de orice sănătatea și siguranța oamenilor. Totodată, o astfel de decizie va ajuta la menținerea unui număr constant de pasageri pe Aeroportul Iași”, se arată într-un comunicat al Aeroportului Internaţional Iaşi.

“În ciuda restricțiilor impuse, am reușit să avem, în ultimele luni, un trafic dublu, raportat la prima perioadă a anului în curs, practic am atins cifre înregistrate înainte de pandemie, dar în continuare există riscul ca traficul aerian să fie puternic afectat. Ne dorim ca tot mai mulți cetățeni să înțeleagă cât de important este pentru ei și familiile lor să se imunizeze, pentru a călători oriunde în lume, fără grija că ar putea deveni vulnerabili în fața acestui virus periculos. Îi îndemn pe ieșeni, dar și pe toți cei ce tranzitează Aeroportul Iași să nu mai amâne vaccinarea. La Aeroporul Iași, centrul este deschis în fiecare zi și nu e nevoie de programare”, a declarat Romeo Vatră, Directorul General Provizoriu al R.A. Aeroportul Iași.

Reamintim că la Aeroportul Iași se pot vaccina anti-Covid nu doar pasagerii, ci toți cetățenii UE, precum și cei din țările non-UE, dar care au reședință în România.

Centrul de vaccinare se află în incinta terminalului T3 (zona Sosiri), programul fiind zilnic, între orele 08.00 – 20.00. Serul folosit este Johnson & Johnson, doză unică.

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;