Red Point Software Solutions, primul partener SAP din România care va implementa soluția SAP Business ByDesign

Red Point Software Solution, companie românească specializată în furnizarea de servicii și soluții IT, devine primul partener SAP din România care va sprijini clienții mici și mijlocii în implementarea soluției SAP Business ByDesign. Compania estimează că noua soluție va contribui cu o creștere de 15% a veniturilor în următorii trei ani. Soluția este utilizată cu succes de peste 10.000 de clienți la nivel global și, până în prezent, a procesat peste 1 miliard de documente financiare.

Un sistem unificat pentru toate procesele de business

SAP Business ByDesign este o soluție cloud ERP de tipul software as a service – SaaS, care elimină necesitatea furnizării unei infrastructuri pentru găzduirea aplicațiilor. Acest lucru simplifică în mod semnificativ implementarea și utilizarea sistemului, reducând în același timp nivelul investiției necesare în sistem și optimizând costul total pentru utilizatorul final. În timp ce SAP S/4 HANA este conceput pentru companii foarte mari, Business ByDesign este o soluție pentru afacerile mici și mijlocii care au între 5 și 10.000 de utilizatori.

Sistemul vine cu o bază bogată de procese de business implementate end-to-end, bazate pe cele mai bune practici ale companiilor de succes din întreaga lume. Prin urmare, procesul de implementare durează în medie 3-4 luni, mult mai puțin timp decât se întâmplă de obicei cu sisteme similare.

“Suntem foarte bucuroși că, datorită unei colaborări excelente cu partenerul nostru Red Point Software Solutions, o soluție unificată de cloud ERP – SAP Business ByDesign – a devenit disponibilă pentru companiile mici si mijlocii cu creștere rapidă de pe piața românească. Soluția este livrată la un preț accesibil și poate fi implementtă rapid. SAP Business ByDesign include capabilități de analiză în timp real, ceea ce le permite IMM-urilor din România să ia decizii bazate pe date. De asemenea, soluția sprijină transformarea digitală a companiilro mici și mijlocii din România și le oferă o bază excelentă pentru dezvoltarea in viitor”, spune Tara Butorac, SAP Senior General Business Sales Executive pentru Europa de Sud Est.

SAP Business ByDesign, soluție adaptată pentru toate tipurile de platforme mobile, integrează un set complet de aplicații de business (ERP, CRM, HR, Project management, BI), ce acoperă arii precum controlling, aciziții, logistică, producție, controlul calității, service delivery, vânzări, resurse umane și project management. Soluție cuprinde, de asemenea,  capabilități puternice de analiză în timp real și raportare pentru ariile respective.

Un parteneriat care durează de peste 15 ani

După un parteneriat de succes de peste 15 ani, în care Red Point Software Solutions a implementat cu succes soluții precum SAP S/4 HANA, SAP SuccessFactors și SAP C/4 HANA, compania a decis să facă un pas înainte și să devină primul partener SAP din România care adaugă SAP Business ByDesign în portofoliul său de soluții, putând astfel să deservească organizații sau filiale care, din motive ce țin de dimensiunea companiei, nu intenționează să implementeze SAP S/4 HANA. Red Point este deja în discuții cu mai mulți clienți de pe piața locală, primele contracte urmând a fi semnate până la finalul anului.

80% din totalul clienților SAP și majoritatea companiilor din România sunt reprezentate de întreprinderi mici și mijlocii, iar soluțiile capabile să răspundă așteptărilor și să satisfacă nevoile acestor companii sunt la mare căutare.

“Am identificat un potential de business valoros în piața de companii antreprenoriale medii, de aceea am decis că este momentul să aducem SAP ByDesign în România. Cei mai mulți dintre clienții noștri își doresc o soluție agilă, configurabilă și completă, care să fie disponibilă cât mai repede în activitatea de zi cu zi a firmei, iar noi, cu ajutorul solutiilor SAP în cloud, reușim să facem acest lucru. De asemenea, Red Point Software Solutions, în calitate de partener SAP Platinum și membru al alianței SAP United VARs, își propune ca, odată cu primele implementări, să asigure și compatibilitatea soluției SAP ByDesign cu legislația din România, în ceea ce privește raportarile financiare obligatorii, cum ar fi declarațiile ANAF. De anul acesta putem declara fără rețineri că oferta pentru companiile din segmentul midmarket este complet acoperit de SAP odată cu includerea în oferta noastră de implementare a soluției cloud SAP ByDesign. Suntem încrezători și mândri că deschidem piața pentru această soluție care și-a demonstrat deja valoarea în Europa, unde are un foarte mare succes“,  declară Răzvan Gîdei, General Manager Red Point Software Solutions.

Cu peste 10.000 de companii din 153 de țări care utilizează SAP Business ByDesign în prezent și peste 200 de parteneri din întreaga lume – printre care se numără și Red Point Software Solutions – soluția este considerată a fi un upgrade reprezentativ pentru soluțiile software destinate companiilor mici și mijlocii.

„Red Point Software Solutions este unul dintre cei mai longevivi parteneri SAP România, cu care avem o istorie de proiecte de succes ce au adus un plus considerabil de valoare pentru clienții noștri. Sunt bucuroasă să felicit Red Point Software Solutions pentru acest pas înainte și am toată încrederea că vor fi un factor pozitiv în deservirea acestui segment de piață. Pentru noi, la SAP, este foarte important să îndeplinim așteptările tuturor clienților și să oferim cele mai potrivite soluții, personalizate pentru nevoile lor, sprijinindu-i în procesele de transformare digitală”, explică Diana David, Managing Director SAP România.

Red Point Software Solutions, companie românească specializată în furnizarea de servicii și soluții IT, are un portofoliu diversificat de soluții software de business, unul care include o serie de soluții proprii, dezvoltate în cadrul organizației, precum și soluții recunoscute – precum SAP.

Principalele domenii de expertiză sunt: educație (învățământ superior), sectorul privat (retail, producție, distribuție, alimentație publică), sectorul public (administrație publică locală, sectorul medical) și infrastructura de transport.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;