ELECTRA – de la interfon la casa inteligentă

ELECTRA Iași, liderul pieței interfoniei din România și companie–etalon a mediului de afaceri ieșean, a anunțat în cadrul conferinței de presă de vineri, 7 iunie,   proiectele de viitor privind dezvoltarea de produse noi și trecerea de la actualele sisteme clasice de videointerfonie la produse compatibile cu conceptul de ”casă inteligentă”.

”Casa inteligentă” se referă la un imobil dotat cu diverse produse electronice de automatizare care să asigure utilizatorilor economie de energie, securitate și confort.

Compania a lansat încă de anul trecut, la cel mai mare târg internațional de sisteme pentru clădiri – Light&Building Frankfurt, o gamă complet nouă de interfoane video&audio, ELECTRA Touch Line. Noile produse Touch Line BASIC și EVOLUTION sunt deja cunoscute în România și pe plan european – UK, Germania, Austria, Norvegia, Grecia, Cipru, pentru design-ul exclusivist, funcțiunile diversificate  și pentru soluțiile tehnice originale adoptate.

ELECTRA derulează începând cu data de 09.05.2013 proiectul “PRODUSE NOI PENTRU CASA INTELIGENTĂ ÎN SCOPUL ASIGURĂRII SECURITĂȚII, ECONOMIEI DE ENERGIE ȘI CONFORTULUI “, proiect cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare nr. 470/08.05.2013 încheiat cu Ministerul Educației Naționale (MEN), în calitate de Organism Intermediar (OI), în numele și pentru Ministerul Economiei (ME), în calitate de Autoritate de Management (AM).

Valoarea totală a proiectului este de 6.671.435 lei. Valoarea eligibilă a proiectului este de 5.488.499 lei. Valoarea financiară nerambursabilă este de 2.623.154 lei,  din care 83% FEDR și 17% din Bugetul național. Contribuția ELECTRA este de 4.048.281 lei.

Plecând de la nivelele BASIC și EVOLUTION disponibile în prezent, prin implementarea acestui proiect ELECTRA va completa gama de videointerfoane Touch Line cu produse de cel mai înalt nivel tehnologic la nivel global:

  • Nivelul SECURITY: videointerfoanele vor avea integrată funcția de AVERTIZARE LA EFRACȚIE.
  • Nivelul CONNECT: videointerfoanele vor fi conectate wireless la internet, iar funcțiunile vor fi integrate în smartphone sau tabletă.
  • Automate de PONTAJ tip ACCESS PLUS, conectate la internet, pentru instituții și firme.

Prin dezvoltarea acestor produse noi, producătorul ELECTRA își continuă misiunea de aproape 22 de ani, aceea de a oferi siguranță și confort în casele oamenilor. 

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;