MATCA – Parteneriat pentru bunastare

“AUR” – Asociatia Nationala a Specialistilor in Resurse Umane are onoarea de a va invita, in perioada 17-18 iunie 2013, la evenimentele organizate in cadrul proiectului strategic “Crearea si promovarea de instrumente de economie sociala in scopul incluziunii pe piata fortei de munca a grupurilor defavorizate” cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -2013, axa prioritara 6 “Promovarea incluziunii sociale”, DMI 6.1 Dezvoltarea Economiei Sociale.

Proiectul, derulat in parteneriat cu  Universitatea Babes-Bolyai, Fundatia Post Privatizare, SC SIVECO Romania SA si KARAT Coalition din Polonia are ca obiectiv general dezvoltarea structurilor economiei sociale in scopul integrarii pe piata muncii a grupurilor defavorizate si supuse riscurilor de excludere sociala (persoane de etnie roma, femei cu varsta peste 45 de ani in cautarea unui loc de munca, tineri peste 18 ani care parasesc sistemul social de protectie si capi de famile monoparentale) din regiunile de implementare Nord Vest, Vest si Nord Est.

Evenimentele, parte integranta a campaniei de promovare a instrumentelor de economie sociala create in cadrul proiectului isi propun sa aduca in prim plan Brandul Social de incluziune “MATCA – Parteneriat pentru bunastare” (17 iunie 2013) precum si intreprinderile sociale infiintate, proiectele lor si oamenii care le compun (18 iunie 2013). Sunt invitati sa participe actori implicati in economia sociala: specialisti in economia sociala, manageri, lucratori sociali, autoritati publice, antreprenori, reprezentanti ai societatii civile si reprezentanti ai mass media.

Evenimentele se vor desfasura la Hotel Traian- Sala Eminescu,  str. Lapusneanu nr 1,Iasi. Pentru detalii, va rugam sa consultati agenda evenimentului.

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati. Persoana de contact: Marcel DUMITRIU: 0744 811 220

Filed in: ONG-uri

Comments are closed.

;