În luna decembrie continuă surprizele la Cinematograful „Ateneu”

Dacă încă nu v-ați bucurat de filme bune anul acesta, încă o puteți face la Cinematograful Ateneu. Programul lunii decembrie continuă cu producții pentru toate vârstele și o transmisiune de concert, exclusiv de sărbători.

Programul filmelor pentru copii începe cu animația Encanto. Filmul o prezintă pe Mirabel, o fată din Columbia, ce se confruntă cu frustrarea de a fi singurul membru al familiei sale care nu posedă puteri magice. Acțiunea are loc într-un sat magic din Columbia și prezintă familia Madrigal, în care fiecare membru are propriile sale daruri, cum ar fi schimbarea formei, creșterea plantelor sau super-forța.

În Familia Addams 2, filmul așteptat de întreaga familie, Morticia și Gomez descoperă cu uimire că Wednesday și Pugsley nu mai vor să petreacă timp cu restul familiei.

Așa că pentru a-și reclădi legăturile de familie, decid să plece toți cu camperul lor bântuit într-o vacanță. Aventura lor prin America îi poartă în tot felul de situații hilare, cu personaje stranii, pe care le veți descoperi în sala de cinema.

Sing 2: Hai să cântăm din nou! sosește cu vise mari și melodii de succes spectaculoase, în timp ce mereu optimistul koala Buster Moon și tovarășii săi artiști se pregătesc să lanseze cea mai uimitoare extravaganță de până acum.

Există totuși o problemă: trebuie să-l convingă pe cel mai retras star rock din lume – interpretat de legenda rock Bono, aflat acum la debutul său în filmele de animație – să li se alăture.

În Succes de public/ The Big Hit/ Un triomphe, comedia europeană a anului,Etienne înființează un atelier de teatru în pușcărie, unde aduce laolaltă un grup de deținuți pentru a pune în scenă faimoasa piesă „Așteptându-l pe Godot”. Repetițiile merg bine, umorul natural al trupei cucerește publicul și totul pare a fi un mare succes. Până în ziua în care urmează să dea lovitura la marea premieră de la Paris.

Din 17 decembrie, povestea Prințesei Diana, în interpretarea magnifică a lui Kristen Stewart, poate fi văzută acum pe marile ecrane. Spencer este o biografie neconvențională a Prințesei Diana (titlul filmului face trimitere la numele ei de fată, Spencer) și se derulează de-a lungul a trei zile din anii 1990, înainte de moartea ei într-un accident de mașină. Filmul este o relatare fictivă despre decizia Prințesei Diana de a-și pune capăt căsătoriei cu Prințul Charles și de a părăsi familia regală britanică. Iar, pe 22 decembrie, André Rieu vă invită la o călătorie minunată în lumea Crăciunului. Intrați în spiritul Crăciunului în timp ce cântați și dansați pe cele mai frumoase cântece de Crăciun, valsuri romantice și melodii încântătoare. Christmas with André este un spectacol care vă va încălzi inimile și vă va aduce în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Programul evenimentelor poate fi consultat pe www.cinemaiasi.ro, unde sunt puse în vânzare și biletele pentru fiecare proiecție.

Accesul se face conform regulilor impuse de autorități. Detalii pe pagina de facebookCinema Iași.

Filmele vor putea fi vizionate conform programului, astfel:

 

14 decembrie

11.00 | Encanto – (regia Jared Bush, Byron Howard, Charise Castro Smith) – 3D/Dublat – AG

14.00 |Succes de public – Un triomphe – (regia Emmanuel Courcol) – AP 12

17 decembrie

11.00 | The Addams Family 2 – Familia Addams 2 – (regia GregTiernan , Conrad Vernon, Kevin Pavlovic) – 2D/Dublat

14.00 | Spencer – Spencer – (regia Pablo Larrain) – PREMIERĂ – AP 12

18 decembrie

13.00 | Encanto – (regia Jared Bush, Byron Howard, Charise Castro Smith) – 3D/Dublat – AG

19 decembrie

14.00 | Sing 2 – Hai să cântăm din nou! – (regia GarthJennings) – 2 D/Dublat – AG

20 decembrie

13.00 | Spencer – Spencer – (regia Pablo Larrain) – AP 12

22 decembrie

19.00 | Christmas with André – Crăciunul cu  André – Spectacol înregistrat special de Crăciun – PREMIERĂ – AG

Preț bilet normal: 12 lei

Preț bilet 3D: 15 lei (ochelarii incluși)

Preț transmisiune: 25 lei

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;