Orice-ar fi, te vezi cu Moșul și anul acesta: Moș Crăciun este prezent în Palas, dar și online!

La Polul Nord este mare agitație; elfii, zânele bune, chiar și renii s-au pregătit temeinic pentru cea mai frumoasă perioadă a anului. După atâta muncă, au reușit să pună toate cadourile în sanie, iar Moșul a plecat mai devreme din Laponia. Până pe 23 decembrie, cei mici îl găsesc zilnic în Atriumul Palas, la brad, unde va discuta cu toți copiii. Elfii i-au reactivat și contul de Zoom, iar cei mici  se pot vedea și online cu el, accesând site-ul https://www.moscraciunexista.ro/.

 

Mesaj importat de la Moș Crăciun!

 

Ho-ho-ho, dragii Moșului! Anul acesta ne întâlnim la Palas să povestim despre faptele bune pe care le-ați făcut, să vedem ce poezii și cântecele știți, dar și să îmi spuneți ce vă doriți să găsiți sub brad. Vă aștept de luni până vineri, în intervalul orar 17.00 – 20.00, dar și sâmbăta și duminica, între orele: 11.00 – 20.00. Ca să pot ajunge la toți copiii cuminți, în perioada 20 – 23 decembrie, o să fiu prezent în Palas de la ora 14.00, până la ora 20.00. Joi, 23 decembrie, o să fie ultima zi în care o să mă mai găsiți în jilțul de la bradul din Atrium, pentru că voi pleca să împart cadouri, bucurie și speranță în întreaga lume!

La sfatul Doamnei Crăciun, ne vom putea vedea și anul acesta online. Elfii au reactivat contul de Zoom și au actualizat platforma https://www.moscraciunexista.ro/. Dacă ești deja în vacanță la bunici și nu ajungi în Palas, poți să rogi un adult să intre pe platformă, să rezerve o dată și o oră la care să ne vedem și să respecte pașii menționați pe site. Ca să mă pot întâlni cu cât mai mulți copii, toate întâlnirile sunt gratuite, durează 8 minute, iar programările se pot face până pe 23 decembrie 2021.

Nu uitați dragii Moșului, ne vedem în Palas sau pe https://www.moscraciunexista.ro/!

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;