În acest weekend, la Palas, colindăm împreună cu artiștii de la Palatul Copiilor, cercetașii împachetează cadouri, iar Moș Crăciun împarte veselie

Colinde, Cercetașii României înarmați cu beteală și hârtie de împachetat, idei de cadouri, dar și o paradă a lui Moș Crăciun, împreună cu cele mai iubite personaje ale sezonului, îi așteaptă pe ieșeni în acest weekend la Palas. Talentații mici artiști de la Palatul Copiilor te vor încânta cu colinde în parcul Palas, artizanii locali te așteaptă cu idei de daruri, iar cu Moș Crăciun te întâlnești prin Palas Mall.

În acest weekend, corul de la Palatul Copiilor din Iași te așteaptă în parcul Palas să cântați împreună cele mai frumoase colinde. Vineri17 decembrie 2021de la ora 18.00, dar și sâmbătă18 decembriede la ora 11.00, parcul Palas va fi învăluit în note muzicale de sezon.

Cercetașii României sunt și ei prezenți în Palas Mall, zona Pizza Hut, în perioada 18 – 24 decembrie. Ești un strașnic ajutor al lui Moș Crăciun și ai început goana după cadouri? După ce îndeplinești toate dorințele celor dragi, vino cu darurile la standul cercetașilor, care te vor ajuta să le împachetezi!

Și weekend-ul acesta te poți întâlni cu Moș Crăciun în Palas. Ajutoarele simpaticului bătrânel, CrăciunițaOmul de ZăpadăRenul, Soldățelul, dar și Brăduțul, vor împărți voie bună și multe zâmbete în parcul Palas, sâmbătă și duminicăde la ora 17.00, iar de la ora 19.00 vor colinda și dansa în Palas Mall.

Nu uita nici de locațiile tematice prezente în Palas, care îți propun de la articole handmade, până la decorațiuni de Crăciun menite să aducă zâmbete pe buze. Atelierul ArtistuluiSanta`s TrainCrăciunia și Târgul de Iarnă te așteaptă în ansamblul Palas cu idei inedite și sfaturi pentru un cadou special.

 

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;