„Deschide ușa! Vine Moș Crăciun!” – campanie umanitară desfășurată de elevii Liceului Tehnologic Economic de Turism

Începând cu data de 15 decembrie, Liceul Tehnologic Economic de Turism din  Iași, în parteneriat cu Asociația Cetățenilor Implicați în Comunitate, Clubul Rotary, Unita Turism – Hotel Moldova și Școala „Petru Anghel” din  Probota, desfășoară un amplu eveniment caritabil, prin organizarea expoziției cu vânzare intitulată „Crăciun cu fulgi de nea și de speranță”, în beneficiul copiilor și tinerilor ce provin din familii nevoiașe, din cadrul localității Probota (județul Iași).

Coordonatorii campaniei, la nivel central, sunt Ligia Melinte, Irena Ioana Brodoceanu și Anca Ciliac, reprezentanți ai instituțiilor inițiatoare ale proiectului, iar din  cadrul școlii, profesorii Magdalena Culbec și Cornelia Stoian, coordonatori ai Clubului CREATIV ECO3, împreună cu bibliotecar Irina Pandele.

Proiectul are ca scop dezvoltarea abilităților adolescenților de a se adapta la cerințele impuse de contextul pandemic, prin activități plăcute și motivante, de exprimare a laturii creative. Toate lucrările prezentate în cadrul expoziției organizate în holul principal al Hotelului Moldova din Iași, în perioada 15 decembrie 2021 – 15 ianuarie 2022, sunt confecționate de către membrii clubului CREATIV ECO3, precum și de către alți elevi din școlile ieșene, într-un efort general de solidaritate ce s-a transformat într-o adevărată stare de spirit.

Au fost antrenați în  campania umanitară, în virtutea acestei stări de spirit, foști elevi ai Liceului Tehnologic Economic de Turism, în prezent studenți la Facultatea de Arte, dar și un număr foarte mare de cadre didactice din școală.

Organizatorii evenimentului îi așteaptă pe toți cei interesați, în perioada 15 decembrie 2021 – 15 ianuarie 2022, pentru a sprijini această campanie.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;