Dezbatere pe tema insolvenţei unităţilor administrativ-teritoriale

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, în parteneriat cu Casa de Insolvenţă Transilvania, liderul pieţei de insolvenţă din România, organizeaza o dezbatere pe tema Ordonanţei Guvernamentale privind INSOLVENŢA UNITĂŢILOR ADMINISTRATIV-TERITORIALE.
Procedura poate fi deschisă la cererea preşedinţilor consiliilor judeţene (în cazul judeţului) sau a primarilor (în cazul primăriilor), ori de către un creditor sau un grup de creditori, cu o creanţă totală ce depăşeşte 50% din bugetul unităţii.
Discuţia vizeaza paşii procedurii, implicaţiile stării de insolvenţă pentru cei care iau parte la ea şi modul în care aceştia sunt afectaţi. Dezbaterea va fi moderată de specialiştii Casei de Insolvenţă Transilvania, Rudolf Vizental şi Vasile Godâncă-Herlea, ambii ocupând poziţii de Managing Partner în cadrul CITR.
Dezbaterea va avea loc luni, 17 iunie, ora 16.00, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi, B-dul Carol I Nr. 27, Sala Ecourilor.
Participarea este gratuită, costurile evenimentului fiind suportate în întregime de către organizatori.
Cei interesati sunt rugati sa confirme prezenţa la numărul de telefon 0232.268001, fax 0232.214530 sau la adresa de e-mail cciasi@cciasi.ro până vineri, 14 iunie, ora 14.00.

Filed in: Economic

Comments are closed.

;