26 de antreprenori și manageri români vor vizita Expoziția Universală din Dubai în cadrul misiunii economice Afaceri.ro

Un grup de antreprenori și manageri români vor vizita Expoziția Universală din Dubai în perioada 21-26 ianuarie 2022. Timp de 6 zile, delegația românească va explora pavilioanele celor 192 de țări și va participa la multiplele evenimente, precum sesiuni de business matchingintalniri cu mediile de afaceri din Dubai si networking informal în cadrul programului cultural si turistic.

Scopul misiunii este reprezentat de un amestec între promovarea oportunităților de parteneriate România-Dubai, promovarea oportunităților de investiții în România și facilitarea dezvoltării relațiilor de import-export Romania-Dubai.

EXPO Dubai 2020 (2022) este prima expoziţie universală organizată în Orientul Mijlociu, iar participanții misiunii vor explora și înțelege perspectivele de dezvoltare a umanității. Manifestarea expozițională va reuni prezentări dedicate atât business-ului, cât și creativității și inovației din diferite domenii.

Misiunea economică Afaceri.ro EXPO Dubai 2020 (2022) este un proiect cheie al Afaceri.ro si parte integrantă a obiectivului de a relua organizarea misiunilor economice și bootcamp-urilor în afara României în urma impactului creat de pandemia COVID19, de a conecta afaceri și de a crea valoare. Membrii delegației vor putea analiza piața străină direct la fata locului și vor discuta cu reprezentanți ai firmelor din Dubai și restul lumii.

Pentru a oferi posibilitatea cât mai multor persoane să viziteze Expoziția Universală din Dubai în condiții de securitate sanitară și să își promoveze afacerea/serviciile în rândul vizitatorilor expoziției, Afaceri.ro invită persoanele interesate și la Misiunea Economică Afaceri.ro EXPO Dubai 2020 (2022) II care se va desfășura în perioada 7-12 februarie 2022.

Despre

Afaceri.ro este un program de conferințe, misiuni economice și tabere de instruire, gândite să îmbine educația cu explorarea, care sunt derulate cu scopul de a ajuta antreprenorii din companiile românești să se dezvolte și să devină mai competitivi, oferindu-le participanților oportunități de a explora piețe externe, culturi diferite, abordări diverse și de a forma legături ce se pot transforma în potențiale afaceri profitabile. Acest program are la activ reușite concrete și rezultate pe multiple planuri, până în acest moment având deja realizate misiuni economice și bootcamp-uri în diverse orașe din Japonia, Uzbekistan, Coreea de Sud, Republica Moldova, Ucraina, Austria, Italia, Anglia, Norvegia, Statele Unite ale Americii, China, Nepal, Kazahstan, Azerbaidjan, Georgia, Israel și Rusia.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;