Dublu eveniment la ERA Park

Sute de animale de rasa la ANIMAL PARK si la Expozitia Canina

Iasi, 10 mai 2012. Saptamana aceasta, ERA Park pregateste un weekend pentru toata familia. Astfel, cei mici si cei mari, pot vizita in perioada 11-13 mai expozitia de animale de companie si de curte, ANIMAL PARK, iar in data de 12 mai, pot admira cele mai frumoase exemplare de caini din tara, la Expozitia Canina. In plus, la ANIMAL PARK, cei prezenti vor putea admira aparitii exotice, precum reptile, gandaci, paianjeni si pasari exotice.

ANIMAL PARK – Expozitia de animale de companie si de curte

va avea loc intr-un pavilion expozitional de 600 mp, localizat in parcarea ERA Shopping Park. Expozitia este cu vanzare, iar cei interesati pot gasi atat animale de companie, cat si de curte, de la crescatori certificati din toata tara. Printre cei 25 de expozanti se vor afla si cativa furnizori de hrana si tratamente pentru animale. Doritorii pot gasi animale din rase selectionate si certificate, cu caracteristici deosebite, atat ca aspect, cat si ca proprietati.

Un plus al expozitiei este reprezentat de aparitiile exotice, precum reptile, gandaci, paianjeni si pasari exotice, care vor atrage, cu siguranta, cele mai multe priviri. Furnizorii din toata tara vor fi prezenti in pavilionul expozitional in zilele de 11, 12 si 13 mai, intre orele 10:00 si 19:00.

Expozitia canina

Sambata, 12 mai, vizitatorii ERA Park se pot delecta si la expozitia canina. Desfasurata la nivel national, expozitia aduna aproape 300 de caini, de la proprietari din toata tara, dar si din Republica Moldova, din peste 100 de rase canine.

La finalul zilei, cele mai frumoase exemplare vor fi premiate. Initial, se va alege cel mai frumos exemplar din fiecare rasa, apoi din cele 10 grupe, pentru a se stabili care este castigatorul editiei. Astfel, vor fi acordate premii pentru: cel mai bun exemplar al expozitiei, cel mai bun junior, cel mai bun handler junior, cel mai frumos ciobanesc romanesc, cel mai bun grup de urmasi si cea mai frumoasa pereche. Marele castigator va fi premiat cu distinctia Cupa Iasi-ului, acordata pentru cel mai frumos exemplar al expozitiei. Se va acorda, de asemenea, si Cupa Neica, pentru cel mai bun ciobanesc mioritic romanesc.

Expozitia canina are intrare libera, si poate fi vizitata sambata, 12 mai, in parcarea ERA Park.

Filed in: Informațía zilei

Comments are closed.

;