Se reiau cursurile în sistem “fața în față” la Grădinița cu program prelungit “Surorile Providenței”

Începând de miercuri, 9 februarie, se reiau cursurile școlare organizate în sistemul ”față în față” la Grădinița cu program prelungit (GPP) ”Surorile Providenței” din municipiul Iași. Întruniți în ședință extraordinară în această după amiază la convocarea prefectului Bogdan Cojocaru, membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Iași a aprobat o hotărâre în acest sens, având în vedere analiza privind incidența cumulată a cazurilor la 14 zile la nivelul județului Iași, prezentată de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Iași și rezultatul calculului ratei de incidenţă prezentat de către Serviciul de Telecomunicații Speciale pe platforma “alerte.ms.ro”, avizul Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Iași cel al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Iași, precum și Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Iași nr. 38/28.01.2022.

 

HOTĂRÂRE:

 

Art. 1 Începând cu data de 09.02.2022, se reiau cursurile școlare organizate în modalitatea ”față în față” la Grădinița cu program prelungit  ”Surorile Providenței” din municipiul Iași.

Art. 2 (1) Inspectoratul pentru Situații de Urgentă ”Mihail Sturdza” al județului Iași, prin Secretariatul Tehnic Permanent al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Iași va transmite prezenta hotărâre membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Iași, Consiliului Județean Iași în vederea publicării în Monitorul Oficial al județului Iași.

(2) Inspectoratul Școlar Județean Iași are obligația de a comunica prezenta hotărâre unității de învățământ menționată în prezenta hotărâre, în vederea ducerii la îndeplinire.

PREȘEDINTELE Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Iași

PREFECT PETRU-BOGDAN COJOCARU

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;