Weekend plin la Palas: panou mobil de cățărat, dresaj canin, prezentări de tehnică criminalistică și târg de antichități

Un final de săptămână pentru toate vârstele, se anunță la Palas. Iubitorii de adrenalină vor putea să escaladeze un panou mobil de cățărat, colecționarii vor găsi piese vintage inedite, iar cei care vor să afle mai multe despre dresajul canin, tehnica criminalistică și multe altele sunt așteptați la evenimentele dedicate Zilei Poliței Române.

 

Parcul Palas devine, în această sâmbătă, 26 martie 2022, locul de întâlnire a pasionaților de alpinism, dar și a celor care vor să încerce senzații noi. În cadrul evenimentului de lansare a proiectului „Puternici împreună – incluziune și educație prin escaladă”, Asociația Climb Again aduce un panou mobil de cățăratDoritorii pot escalada „muntele mobil” împreună cu copiii cu dizabilități care fac parte din proiectEvenimentul începe la ora 13.00, iar participarea este gratuită. Pe lângă panoul de escaladă, Asociația Climb Again prezintă și un proiect de artă murală, care îi are protagoniști pe 5 dintre tinerii membri ai Lotului Naţional de Paraclimbing – Răzvan Nedu, Alex Benchea, Angelo Simionescu, Vasile Coliban și Ariana Pero.

Duminică, sărbătorim Ziua Poliției Românela intrarea principală din Palas, dinspre Palatul Culturii, începând cu ora 11.00. Iubitorii de animale pot să participe la demonstrațiile de dresaj canin, dar să vadă și Autospeciala Poliției Animalelor. Cei care vor să învețe cum să se apere singuri, sunt așteptați la atelierele de siguranță personală. În același timp, au loc și prezentări de tehnică criminalistică,  și a autospecialelor Poliției Rutiere.

Tot în acest weekend, în Palas, are loc și Târgul de Artă și Antichități. Colecționarii sunt așteptați de iubitorii obiectelor vremurilor trecute cu piese vintage. De vineri până duminică, 25 – 27 martie, atmosfera din Atriumul Palas va fi de „five o’clock tango and tea”, unde patefoanele vor cânta jazz, anticarii vor expune piese de numismaticăcolecții de ziare și cărți, dar și piese de mobilier în stil barocbijuterii cu povești incredibile și multe altele.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;