Peste 50 de modele vor defila în Iulius Mall Iași, la Fashion Show First Models Kids

Zona dedicată copiilor din Iulius Mall Iași va deveni un adevărat catwalk în acest weekend. O defilare de modă inedită, cu ținute trendy, vibe de Fashion Week și modele pe măsură va avea loc în acest weekend, în cadrul Fashion Show First Models Kids. Micile modele de la Firstmodels Kids vor prezenta colecția Summer 2022.

 

Sâmbătă2 aprilie 2022de la ora 16.00la demisolul Iulius Mall Iași, va avea loc o defilare de modă, unde va fi prezentată colecția de vară propusă de brandurile KotonTerranova și Iridor. Pe catwalk vor defila peste 50 de copiicu vârsta cuprinsă între 3 și 15 ani din cadrul agenției de modelling Firstmodels Kids. La Fashion Show First Models Kids vei descoperi propuneri de ținute cu cele mai noi piese vestimentare de la brandurile din Iulius Mall.

 

În același timp, dacă îți dorești ca micuțul tău să deprindă arta defilării pe podium, să își dezvolte încrederea în sine, să învețe coregrafii, să își facă noi prieteni, poți îl înscrii în cadrul școlii de modelling Firstmodels Kids.

 

În Iulius Mall Iași cei mici au parte de un caleidoscop de activități antrenante, menite să îi dezvolte. Școlile de dans Oana Floriea Ballet School și Spirit of Dance îi așteaptă pe doritori, la demisolul Iulius Mall, să învețe cele mai grațioase mișcări de balet sau să descopere tainele dansului de societate sau modern. Tot la demisol,  Code School Iași pregătește viitoarea generație de programatori, prin cursuri personalizate în funcție de vârstă.

 

Vino împreună cu cel mic la Iulius Mall Iași și descoperiți zona dedicată lor!

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;