Easter Bunny a venit în Iulius Mall și a pregătit super premii

Easter Bunny is coming to town și se oprește la Iulius Mall Iași, unde deja a lăsat mai multe premii pentru cei care își fac cumpărăturile la brandurile lor preferate. Vibe-ul de primăvară ne-a cucerit, iar împreună cu Iepurașul de Paște am pregătit și un super video care îți va da mood-ul perfect pentru plimbări și shopping.

 

Cel mai cool Easter Bunny a trecut recent prin Iulius Mall, a filmat un clip fun pentru tine și ți-a lăsat peste 1.000 de cadouri de PaștePână pe 23 aprilie 2022, în intervalul orar 12.00 – 20.00, dacă faci shopping de minimum 200 de lei la magazinele din Iulius Mall și vii cu bonurile la Centrul Info, primești pe loc vouchere la Marionnaud și Mado, dar și cozonaci și alte surprize. Regulamentul poate fi consultat pe site-ul Iulius Mall Iași.

Hop-hop-hop prin magazinele din Iulius Mall după ținutele perfecte pentru Paște! O rochiță în nuanțe pastelo gheacă din jeans și o pereche de sneakerși sau pantaloni evazațiun top oversize și pantofi eleganți ori o cămașă simplăjeans și niște Converse, toate pot fi outfit-urile potrivite pentru a lua masa cu familia sau pentru o ieșire în oraș cu prietenii.

Vino în Iulius Mall, pregătește-te de Paște și vezi ce premii ți-a lăsat Easter Bunny la Centrul Info!

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;