Coronavirusul bate în retragere: doar opt cazuri noi raportate în ultimele 24 de ore la Iași

În ultimele 24 de ore, în judeţul Iaşi au fost înregistrate opt cazuri noi de coronavirus, în scădere față de raportarea din ziua precedentă, informează Direcția de Sănătate Publică (DSP).

Conform datelor oferite de institutul Național de Sănătate Publică (INSP), până luni, 2 mai, pe teritoriul judeţului Iaşi au fost confirmate 110.712 de cazuri cu persoane infectate cu COVID-19.

Dintre cazurile confirmate pozitiv și internate, în ultimele 24 de ore s-au efectuat trei externări și două internări.

În judeţul Iaşi, în ultimele 24 de ore nu s-au înregistrat decese în rândul persoanelor confirmate, numărul total de decese fiind 2.416.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare au fost înregistrate 528 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, în creștere față de ziua anterioară.

Cele mai multe cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 faţă de ultima raportare sunt în municipiul Bucureşti – 119 şi în judeţele Maramureş – 35, Cluj – 31 şi Braşov – 26, a informat, luni, Ministerul Sănătăţii. Conform ultimei raportări, în judeţele Covasna, Harghita, Ialomiţa şi Vrancea nu s-a înregistrat niciun caz.

În total, până luni, 2 mai, pe teritoriul României au fost înregistrate 2.894.896 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

În ultimele 24 de ore, la nivel național au fost raportate trei decese (doi bărbați și o femeie) la pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, informează Ministerul Sănătăţii.

Până în prezent, 65.496 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS-CoV-2 au decedat în România.

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;