39 de cazuri noi de coronavirus, de ieri și până azi la Iași

În ultimele 24 de ore, în judeţul Iaşi au fost înregistrate 39 de cazuri noi de coronavirus, în ușoară creștere față de raportarea din ziua precedentă, informează Direcția de Sănătate Publică (DSP).

Conform datelor oferite de institutul Național de Sănătate Publică (INSP), până vineri, 6 mai, pe teritoriul judeţului Iaşi au fost confirmate 110.867 de cazuri cu persoane infectate cu COVID-19.

Dintre cazurile confirmate pozitiv și internate, în ultimele 24 de ore s-au efectuat 8 externări și 5 internări.

În judeţul Iaşi, în ultimele 24 de ore nu s-au înregistrat decese în rândul persoanelor confirmate, numărul total de decese fiind 2.417.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare au fost înregistrate730 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, în ușoară creștere față de ziua anterioară.

Cele mai multe cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 faţă de ultima raportare sunt în Bucureşti – 181 şi în judeţul Cluj – 49, a informat, vineri, Ministerul Sănătăţii.

Conform ultimei raportări, cele mai puţine cazuri sunt în judeţele Argeş, Călăraşi şi Harghita – câte două şi Giurgiu şi Gorj – câte trei.

În judeţele Ialomiţa şi Tulcea nu s-a înregistrat niciun caz.

În total, până vineri, 6 mai, pe teritoriul României au fost înregistrate 2.898.258 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

În ultimele 24 de ore, la nivel național au fost raportate 11  decese (7 bărbați și 4 femei) la pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, informează Ministerul Sănătăţii.

Până în prezent, 65.551 de persoane diagnosticate cu SARS-CoV-2 au decedat.

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;