5:13 pm - Wednesday April 19, 6952

Dezbatere privind migrația forței de muncă și familiile transnaționale, la Palatul Culturii

Centrul Cultural German (CCG) și Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, prin Muzeul de Istorie a Moldovei, invită publicul joi, 19 mai, de la ora 18:00, în Sala “I.D.Berindei” de la Palatul Culturii, la dezbaterea „Migrația forței de muncă și familiile transnaționale”,

Invitații evenimentului sunt dr.Alina Botezat, cercetător la Institutul de Cercetări Economice și Sociale ”Gheorghe Zane”, și dr. Alexandru-Laurențiu Cohal, cercetător la Institutul de Filologie Română „A. Philippide” din Iași. Moderatorul dialogului public va fi dr. Alexander Rubel, Director al Centrului Cultural German Iași.

Dezbaterea cu tema „Migrația forței de muncă și familiile transnaționale” este organizată în cadrul proiectului expozițional „LUCRURI CARE DOR. Povești și amintiri ale unor familii transnaționale”, prezentat la Palatul Culturii, respective la Muzeul de Istoria Moldovei.

Participarea la eveniment este liberă. Dezbaterea se adresează atât publicului specializat, cât și publicului larg, respective tinerilo rinteresați de înțelegere adecvată a impactului social, psihologic și economic al migrației forței de muncă.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;