Numărul cazurilor de coronavirus, din nou în creștere la Iași

În ultimele 24 de ore, în judeţul Iaşi au fost înregistrate 23 de cazuri noi de coronavirus, în creștere față de raportarea din ziua precedentă, informează Direcția de Sănătate Publică (DSP).

Conform datelor oferite de institutul Național de Sănătate Publică (INSP), până marți, 24 mai, pe teritoriul judeţului Iaşi au fost confirmate 111.200 de cazuri cu persoane infectate cu COVID-19.

Dintre cazurile confirmate pozitiv și internate, în ultimele 24 de ore au fost efectuate cinci externări și două internări.

În judeţul Iaşi, în ultimele 24 de ore nu s-au înregistrat decese în rândul persoanelor confirmate, numărul total de decese fiind 2.426.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare au fost înregistrate 491 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, în creștere față de ziua anterioară.

Cele mai multe cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 faţă de ultima raportare sunt în Bucureşti – 107 şi în judeţul Cluj – 53, a informat, marţi, Ministerul Sănătăţii.

Conform celei mai recente raportări, în judeţele Ialomiţa şi Vrancea nu s-au înregistrat cazuri noi de infectare cu noul coronavirus.

În total, până marți, 24 mai, pe teritoriul României au fost înregistrate 2.906.776 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

În ultimele 24 de ore au fost raportate nouă decese (cinci bărbați și patru femei) la pacienţi cu COVID-19, a informat, marți, Ministerul Sănătăţii.

Până în prezent, 65.663 de persoane diagnosticate cu SARS-CoV-2 au decedat în România.

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;