Trei ofertanți pentru realizarea lucrărilor de modernizare a Șoselei Bucium

Trei firme sau asocieri de frme au depus oferte pentru lucrările de modernizare a Șoselei Bucium, proiect a cărui valoare estimată este de 19.612.687,76 lei fără TVA.  Este vorba despre SC Enviro Construct SRL, SC Conest SA și Asocierea SC Concret Drum SRL – SC Alpenside SA, anunță într-un comunicat Primăria Municipiului Iași.

“Până în prezent nu au existat contestații la procedura de licitație, iar municipalitatea a oferit mai multe clarificări la solicitările companiilor interesate. Ofertele depuse au intrat în faza de analiză”, precizează reprezentanții municipalității în document.

Proiectul vizează lucrări de modernizare a şoselei Bucium pe o porțiune de 3,4 km, pe tronsonul cuprins între intersecția cu Bulevardul Poitiers și intersecția cu Stradela Păun. De asemenea, documentația prevede amenajarea de piste pentru biciclete pe întreaga lungime a tronsonului, precum și reabilitarea podului Bucium, de peste cursul râului Vămășoaia.

Fondurile necesare realizării lucrărilor vor fi asigurate în primă fază din bugetul local, urmărindu-se, însă, decontarea acestora prin Programul Național de Investiții.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;