Iulius Mall Iași te provoacă la „Iulius Flying Ballz”, în cadrul festivalului Hangariada!

Ultimul weekend din luna mai strânge pasionații de muzică, artă și activități aviatice la Hangariada, iar Iulius Mall Iași te așteaptă cu un mini teren de baschet. Mingile le găsești la standul amenajat în cadrul festivalului, tu trebuie doar să vii la eveniment cu chef de jucat baschet, căci te așteptă provocări pe care să le încerci singur sau în echipă. Se premiază și pasiunea, nu doar câștigătorii, astfel că toți participanții au parte de surprize. Regulamentul îl poți consulta pe www.iuliusmall.com/iasi.

 

Festivalul Hangariada înseamnă 3 zile de distracție cu muzică live și zbor în care te poți bucura de show-uri aviatice, zboruri cu planorul, salturi cu parașuta, expoziții și instalații de artă, multe activități relaxante și mai ales multă voie bună. Așa că, profită de ultimele zile de primăvară și distrează-te și împreună cu Iulius Mall Iași la Hangariada. Ne întâlnim, în perioada 27 – 29 mai 2022, la Aerodromul Alexandru Matei din Iași, unde Iulius Mall Iași ți-a pregătit provocări pe care să le încerci singur sau cu prietenii pe un mini teren de baschet. În fiecare zi de festival, între orele 13:00 – 19:00, în zona special amenajată, poţi să participi la mai multe jocuri. Jocul 1 la 1 are nevoie de doi participanți, iar câștigător este cel care înscrie primul 11 puncte, decizia fiind luată de arbitrul nostru. Dacă ești în competiție cu tine însuți poți opta pentru „Buzz Beater” și trebuie să înscrii 10 coșuri în 30 de secunde, iar dacă ai venit cu prietenii puteți încerca „Musical Baskets” sau „Knockout” pentru că trebuie să fiți minimum 3 și maximum 7 participanți. La „Musical Baskets” jucătorii își vor alege mingile dintr-un cerc pe ritmul unei melodii, iar când aceasta se oprește cel care înscrie cât mai repede câștigă un premiu, pe când ultimul este eliminat. Totul este despre distracție, dar proba „Knockout” necesită și ceva mai multă concentrare pentru că toți jucătorii se aliniază la linia de libere, primii doi primesc câte o minge, iar cel care înscrie trece la capătul șirului și pasează mingea următorului jucător, iar „meciul” continuă până rămâne doar un jucător care va fi și câstigătorul. Atenție, însă, decizia arbitrului este incontestabilă de către participanți indiferent de joc.

După atâta amuzament, vin și premiile, pentru că toți jucătorii sunt premiați cu bilete la film la Cinema City, vouchere Kung Food, Mado, Cartofisserie, frisbees și băuturi răcoritoare. Mai multe detalii găsești pe www.iuliusmall.com/iasi.

La final, nici măcar nu contează câte coșuri ai înscris, doar distrează-te și nu-ți face griji, este destul loc pe cer și pentru mingi, nu doar pentru avioane.

Ne vedem la Iulius Flying Ballz, din cadrul festivalului Hangariada!

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;