11:26 am - Monday October 3, 2022

Două cazuri noi de coronavirus raportate la Iași față de ziua anterioară

În ultimele 24 de ore, în judeţul Iaşi au fost înregistrate șase cazuri noi de coronavirus, cu două mai multe față de raportarea din ziua precedentă, informează Direcția de Sănătate Publică (DSP).

Conform datelor oferite de institutul Național de Sănătate Publică (INSP), până luni, 30 mai, pe teritoriul judeţului Iaşi au fost confirmate 111.268 de cazuri cu persoane infectate cu COVID-19.

Dintre cazurile confirmate pozitiv și internate, în ultimele 24 de ore a fost efectată o singură externare și o singură internare.

În judeţul Iaşi, în ultimele 24 de ore nu s-au înregistrat decese în rândul persoanelor confirmate, numărul total de decese fiind 2.426.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare au fost înregistrate 188 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, în scădere față de ziua anterioară.

Cele mai multe cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 faţă de ultima raportare sunt în Bucureşti – 51 şi în judeţul Maramureş – 25.

În total, până luni, 30 mai, pe teritoriul României au fost înregistrate 2.908.704  de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

În ultimele 24 de ore a fost raportat un singur deces (un bărbat) la pacienţi cu COVID-19, a informat, luni, Ministerul Sănătăţii.

Până în prezent, 65.679.de persoane diagnosticate cu SARS-CoV-2 au decedat în România.

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;