Surprize pentru copii, la Palas: Andrei Pavel, Cezar Crețu și Andreea Mitu vin să joace tenis cu cei mici

Lumea minunată a copiilor va fi în acest weekend la Palas, unde prichindeii vor avea parte de activități interactive, concerte și multe surprize. Tenismenii Andrei Pavel, Cezar Crețu, Andreea Mitu vor fi prezenți în parcul Palas și vor juca tenis cu cei mici, în cadrul unor demonstrații. În același timp, muzica va răsuna în întreg arealul pentru că talentații copii de la Palatul Copiilor și de la Akademy Talents vor cânta, iar micile modele de la Firstmodels Kids vor defila pe catwalk.

De Ziua Internațională a Copilului, la Palas vor veni să joace câteva game-uri amicale cu cei mici tenismenii Andrei Pavel, Cezar Crețu și Andreea Mitu, dar și antrenorul Daniel Dobre. Evenimentul va începe miercuri, 1 iunie, de la ora 15.00, iar în parcul Palas, zona patinoar, vor fi amplasate 4 terenuri de mini tenis. Fiecare dintre cele patru terenuri au câte o culoare diferită, specifică vârstei: zona galbenă 5 – 7 ani, zona verde 8 – 10 ani și zona roșie pentru copii cu vârsta mai mare de 11 ani. Cei patru invitați vor trece prin fiecare zonă pentru a juca câteva mingi cu copiii.

Nici lacul Palas nu va fi omis din programul dedicat copiilor. În intervalul orar 10.00 – 16.00, va avea loc un campionat de navomodele, unde mai multe bărci în miniatură vor concura.

Tot de ziua lor, cei mici vor descoperi în parcul Palas și alte evenimente pentru ei. La baza fântânii arteziene modelele de la Firstmodels Kids vor urca pe catwalk, de la ora 18.00, și vor prezenta cele mai noi ținute, în cadrul Fashion Kids Show First Models.

De la ora 17.00,  Esplanada Luceafărul va găzdui un concert susținut de micii cântăreți de la Akademy Talents, iar de la ora 19.00, vor urca pe scenă artiștii de la Palatul Copiilor. Iar în Atriumul Palas, de la ora 10.00, va avea loc parada Green Bag, unde vor fi prezentate costume ECO.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;