5:13 pm - Saturday April 20, 0920

Coronavirusul bate în retragere la Iași. Un singur caz de infectare cu SARS-CoV-2 raportat în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în judeţul Iaşi a fost înregistrat un singur caz nou de coronavirus, în scădere față de raportarea din ziua precedentă, informează Direcția de Sănătate Publică (DSP).

Conform datelor oferite de institutul Național de Sănătate Publică (INSP), până luni, 6 iunie, pe teritoriul judeţului Iaşi au fost confirmate 111.352 de cazuri cu persoane infectate cu COVID-19.

Dintre cazurile confirmate pozitiv și internate, în ultimele 24 de ore a fost efectuată o externare și nicio intrernare.

În judeţul Iaşi, în ultimele 24 de ore a fost înregistrat un deces în rândul persoanelor confirmate, numărul total de decese fiind 2.427.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare au fost înregistrate 213 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, în creștere față de ziua anterioară.

Cele mai multe cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 faţă de ultima raportare sunt în Bucureşti – 95 şi în judeţul Cluj – 43.

În secţiile ATI sunt trataţi 67 de pacienţi, dintre care 59 sunt nevaccinaţi anti-COVID.

În unităţile sanitare de profil sunt internate 488 de persoane cu COVID-19, cu 12 mai multe faţă de ziua precedentă, a informat, luni, Ministerul Sănătăţii.

În secţiile ATI sunt trataţi 65 de pacienţi, dintre care 57 sunt nevaccinaţi anti-COVID.

În ultimele 24 de ore a fost raportatun deces (un bărbat) la pacienți cu COVID-19, a informat, luni, Ministerul Sănătăţii.

Până în prezent, 65.693 de persoane diagnosticate cu SARS-CoV-2 au decedat în România.

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;