5:13 pm - Friday April 19, 2830

Program restricționat de furnizare a apei potabile în comunele Andrieșeni și Bivolari

În vederea remedierii de către S.C. NOVA APASERV S.A. Botoșani a unei avarii apărută la conducta de aducțiune a apei situată în zona stației de pompare Stânca din județul Botoșani, care alimentează comunele Bivolari și Andrieșeni din județul Iași, începând de vineri, 17 iunie, și până luni, 27 iunie, ApaVital se află în neplăcuta situație de a furniza apă potabilă după program, zilnic, între orele 7.00 – 11.00 către utilizatorii din localitățile Bivolari, Tabăra, Soloneț și Buruienești din comuna Bivolari și Andrieșeni, Iepureni, Fântânele, Buhăeni, Glăvănești și Drăgănești din comuna Andrieșeni.

“La reluarea furnizării, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate. Dacă situația persistă, sunați la ApaVital, iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată”, se arată într-un comunicat al ApaVital.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere.

Pentru informații suplimentare și sesizări, utilizatorii pot suna la Centrul de Contact ApaVital, telefon 0232.969

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;