La Folie Cafe & Boulangerie, o cafenea unică în Moldova, s-a deschis în Palas Mall

La Folie Cafe & Boulangerie este un spaţiu altfel, deosebit de primitor prin atmosfera călduroasă şi familiară, locul celor care doresc să se simtă cu adevărat ca acasă. Recent inaugurată şi amplasată în Palas Mall, spre esplanada Teatrului „Luceafărul”, cafeneaua are – inedit – un „croissant shop”, denumit în limba franceză boulangerie. În meniu sunt şi specialităţi dulci şi sărate în combinaţii surprinzătoare, după reţete internaţionale şi 100% naturale, aproximativ 100 de cocktail-uri preparate pe loc, precum şi o selecţie atentă de vinuri premiate mondial şi de băuturi spirtoase de renume. Şi cafeaua este excepţională, special adusă din San Marino.

Noua cafenea este un spaţiu destinat atât oamenilor de afaceri care îşi încep ziua cu o cafea şi un croissant cu unt, celor care caută liniştea şi simplitatea unei locaţii cu bun gust, dar şi celor care apreciază la o cafea şi o gustare în compania cărţilor de calitate, anume selectate în detrimentul tabloidelor. Cu terasă, canapele confortabile outdoor şi indoor, dar şi cu scaune tip bar, spaţiul este confortabil, cu muzică ambientală de excepţie care îndeamnă clienţii să revină.

La Folie are doar preparate care nu imită şi nu se regăsesc în nici un local din regiunea Moldovei. În plus, aspectul lor este home made pentru că nu folosim conservanţi, potenţiatori de gust şi E-uri. În conceptul nostru, perfecţiunea gustului detronează perfecţiunea aspectului”, au precizat reprezentanţii La Folie Cafe & Boulangerie din Palas Mall.

Cafeneaua îşi fidelizează clienţii prin calitatea serviciilor şi preparatelor, cu meniuri şi happy hour dimineaţa şi la prânz, dar şi cu jumătate de preţ la produsele de patiserie şi la sandwich-uri, oferite zilnic, după ora 10.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;