Activități în cadrul Școlii de vară pentru dezvoltare personală, la Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu”

Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu” din Iași oferă liceenilor școlii posibilitatea să participe GRATUIT, pentru o săptămână (27 iunie-2 iulie 2022), la diverse activitățile în cadrul Școlii de Vară pentru Dezvoltare Personală, Summer Team.

„Conducerea școlii, împreună cu profesorii din echipa de proiect, au organizat această  Școală de Vară pentru Dezvoltare Personală cu scopul de a  oferi unui grup de aproximativ 30 de elevi liceeni de la Colegiul Pedagogic „V. Lupu” din Iași alternative de petrecere a timpului liber și oportunități, prin workshop-urile și dezbaterile propuse, de îmbunătățire a abilitățile de comunicare, de interrelaționare, de gestionare a emoțiilor și nu în ultimul rând de cunoaștere a comunității ieșene, prin vizitele la muzeele și obiectivele culturale din Iași”, precizează reprezentanții instituției într-un comunicat. .

Summer Team este un proiect inovator, cu program complex, în care participanții vor fi implicaţi în activităţi de petrecere a timpului liber, menite să le stimuleze creativitatea și să le dezvolte universul cunoașterii cognitive și emoționale.

           

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;