Programul de lucru al salariaților de la Citadin și Salubris, redus pe timpul zilei din cauza caniculei

Având în vedere temperaturile ridicate înregistrate în ultima perioadă, conducerile societăților aflate în subordinea Primăriei au luat o serie de măsuri pentru protecția salariaților care își desfășoară activitatea în aer liber.

Programul de lucru al salariaților din domeniul lucrărilor publice, respectiv al celor de la SC Salubris, SPI și Citadin a fost scurtat pe timpul după amiezii. Cei de la SC Citadin lucrează de la ora 6.00 dimineața până la ora 13.00 și în ture de noapte, iar cei de la SC Salubris SA au ore libere pe perioada caniculei, a declarat primarul Mihai Chirica.

În ceea ce privește fântânile arteziene și stropirea cu apă a străzilor, edilul a afirmat că din cauza deficitului mare de apă, aceste activități s-au diminuat mult în ultimele zile.

„Ne confruntăm cu mari probleme în aprovizionarea cisternelor cu apă. În prezent extragem apa necesară pentru udarea străzilor din lacul Ciric, cât vom mai putea și acolo, întrucât galeria drenantă din care ne aprovizionăm se află la jumătate din capacitate”, a mai spus primarul Mihai Chirica.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;