5:13 pm - Friday April 18, 1451

Bucură-te de vară la maximum și de reducerile de până la 70% de la Iulius Mall Iași!

Vara este ideală pentru explorări și pentru descoperirea unor stiluri noi, dar și pentru un refresh al garderobei.  Dacă ești gata pentru următoarea sesiune de shopping, trebuie să știi că Iulius Mall Iași a dat startul promoțiilor de până la 70%. Așa că nu-ți rămâne decât să te bucuri de haine spectaculoase, accesorii deosebite, cosmetice de voiaj care încap perfect în valiza ta de călătorie, parfumuri care să-ți răsfețe simțurile și tot ce ai nevoie pentru o vacanță de vis. Consultă catalogul Summer Sale și pătrunde în labirintul etichetelor roșii.

Încă o vară plină de aventuri, răsărituri și zâmbete ne așteaptă să ne încărcăm cu multă energie și să strângem povești. Aventura poate începe la Iulius Mall Iași. Cum? La Summer Sale, care aduce articole vestimentare mult dorite la prețuri speciale și implicit o porție generoasă de bună dispoziție.

Pentru haine de sezon, cu design atrăgător și confecționate din materiale care să te ajute să faci față cu brio zilelor însorite, vizitează brandurile Zara, BSB, H&M, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Koton, Terranova, Keops, Mari-K, Motor, Rocco și One Star Fashion, care te întâmpină cu discounturi substanțiale de până la 70%. Însă, accesoriile, gențile și încălţămintea joacă și ele un rol esenţial în definitivarea look-ului estival, iar Meli Melo, Parfois, In Tempo, Medea și Salamander au pregătit o mulțime de item-uri reduse cu până la 50%.

Și dacă iubești mișcarea și petrecerea timpului în aer liber, ai nenumărate motive să vii la cumpărături în Iulius Mall Iași4F, Buzz, Intersport, Sizeer sau Sport Vision au tăiat din prețuri până la 50%.

Totodată, Cupio, Gerovital, Marionnaud, Pro Beauty și The Makeup Shop au o ofertă bogată de cosmetice, produse de îngrijire, de make-up și parfumuri la prețuri irezistibile. Lista reducerilor continuă și la LibrariumSamsoniteJolidon, Penti și Ospățul Zeilor.

 

Vino la Iulius Mall Iași și bucură-te de Summer Sale!

 

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;