Poli Iași – ȚSKA 1948 Sofia 4-0, în cel de-al doilea meci-test din stagiul de pregătire din Bulgaria

În cel de-al doilea meci de verificare disputat în stagiul de pregătire de la Bansko, Politehnica Iași a învins, miercuri după amiază, pe ȚSKA 1948 Sofia, formație care în sezonul trecut s-a clasat pe locul 8 în prima ligă din Bulgaria, cu scorul de 4-0 (0-0). Golurile ieșenilor au fost reușite de Vașvari (min. 52), Plohotniuk (min. 70 și min. 77) și Ciubăncan (min 87). Elevii lui Claudiu Niculescu au mai avut o bară în minutul 52, prin Karachanakov, dintr-o lovitură liberă de la 18 metri și alte numeroase ocazii de gol, în special pe parcursul reprizei secunde.

Poli a început meciul în formula: Brînză – Martac, Lică, Plămadă, Finică – Vașvari (căpitan) – Dumitru, Marchioni, Fică,  Karachanakov – Tomczyk, pe parcursul întâlnirii fiind introduși în teren Ștefanovici, Kouadio, Tincu, Anton, Fr. Cristea, Plohotniuk, Ciubăncan, Ciaun, Pelivan, Cracea și portarul Timur Chistol.

Ungurenașu, Hrib și Niamțu s-au antrenat separat, în timp ce portarul Dohotariu și mijlocașul stânga olandez Hunte au fost menajați.

Următorul meci-test al ieșenilor în stagiul de pregătire de la Bansko este programat duminică, 17 iulie, contra ciprioților de la Akritas Chlorakas, formație nou promovată în această vară în prima ligă.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;