Proiect de perfectionare a personalului care lucreaza in turismul iesean

Crearea unei infrastructuri educaţionale pentru turismul iesean, urmărind deopotrivă creşterea calităţii resurselor umane care lucrează în domeniu şi dezvoltarea parteneriatelor public-privat este o necesitate ce a rezultat din analiza mediului turistic regional.

O industrie competitivă a turismului a impus dezvoltarea canalelor de dialog şi cooperare între autorităţile locale, reprezentanţii sectorului turismului şi instituţiile educaţionale.

În acest context, Asociaţia S.T.E.P. in Tourism, Agenţia de turism Icar Tours în parteneriat cu Centrul de Informare Turistică si Asociatia Patronală a Turismului Iesean (A.P.T.I) demarează un proiect de crestere a nivelului de instruire a personalului care lucrează în domeniu.

Pentru început, oferta educatională cuprinde specializările Manager în Activitatea de Turism si Ghid de turism intern (local).

Cursurile de perfectionare de Manager în Activitatea de Turism sunt organizate de Asociatia STEP în Tourism, iar cele de Ghid de turism intern (local) de Agentia Icar Tours.

Informatii despre aceste oportunitati pot fi gasite pe internet, la adresele:
http://www.stepintourism.com/index.php/cursuri
http://www.icar.ro/servicii/Top_Menu/Formare-profesionala/?product=6214

Pe parcurs, lista oportunitătilor de instruire va fi dezvoltată, astfel încât să răspundă necesitătilor apărute de schimbarea cadrului legislativ, cu referire precisă la noile norme metodologice pentru functionarea hotelurilor si agentiilor de turism.

Filed in: Economic

Comments are closed.

;