Continuă acțiunea de montare a panourilor de informare în stațiile mijloacelor de transport în comun

Primăria Municipiului Iași și Compania de Transport Public (CTP) continuă programul de îmbunătățire a nivelului calității serviciilor de mobilitate urbană din oraș în cadrul proiectului „Digital Cities Challenges”, derulat de către Comisia Europeană. Acesta presupune, printre altele, și dotarea stațiilor mijloacelor de transport din municipiu cu panouri de informare care afișează timpii reali în care urmează să ajungă autobuzele și tramvaiele.

Astfel, numai în ultimele trei luni au fost montate 29 de noi astfel de dispozitive, urmând ca până la sfârșitul acestui an să fie livrate Companiei de Transport Public (CTP) restul de aparate până la o sută, conform contractului.

De remarcat că alte peste 30 de panouri au fost amplasate în stații în anii 2020 și 2021, în cadrul unei inițiative de tip pilot.

Punctele în care au fost instalate panouri în perioada mai 2022 – iulie 2022 sunt următoarele: stația de autobuz ”Blocuri Cetățuia” (spre Frigorifer), stațiile de tramvai ”Filarmonica” (ambele sensuri), stațiile de tramvai ”Țuțora” (ambele sensuri), stațiile de tramvai ”Podu Roș 1” (ambele sensuri), stația de autobuz ”CTP Iași Secția 1” (sensul spre Tudor Vladimirescu), stațiile de autobuz ”Dr. Savini” (ambele sensuri), stația de autobuz și tramvai ”Familial” (sensul spre Podul de Piatră), stațiile de autobuz ”Mircea cel Bătrân” (ambele sensuri), stațiile de tramvai ”Palatul Culturii” (ambele sensuri), stațiile de tramvai ”Piața Mihai Eminescu” (ambele sensuri), stația de autobuz ”Țesătura” (sensul spre Tudor Vladimirescu), stațiile de tramvai ”Țesătura” (ambele sensuri), stația de tramvai și autobuz ”Tudor Neculari” (ambele sensuri), stația de tramvai și autobuz ”Universitate” (spre Fundație), stațiile de tramvai ”Tătărași-Sud” (ambele sensuri), stațiile de tramvai ”Baza 3” (ambele sensuri) și respectiv stațiile de tramvai ”Flora” (ambele sensuri).

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;