În toamnă, la Iulius Mall se va deschide primul magazin din Iaşi al brandului Sinsay

Mereu cu spirit tânăr şi în pas cu trendurile, Iulius Mall Iaşi vine cu o surpriză pentru clienţii săi. În această toamnă, va fi inaugurat primul magazin din orașul Iaşi al brandului Sinsay, parte a grupului polonez de modă LPP. Tot în reţeaua de retail a companiei IULIUS a fost deschis şi primul magazin Sinsay din judeţul Iaşi, inaugurat recent în proiectul Family Market Miroslava.

Situat în unul dintre cele mai mari campusuri studențeşti din țară, Iulius Mall Iaşi este atracţia în special a tinerilor, deoarece promovează un stil de viaţă dinamic, campaniile şi premiile oferite la cumpărături sunt nonconformiste, dar mai ales pentru că oferta de shopping este constant actualizată cu noi magazine dedicate lor.

În prezent, zona demisol a Iulius Mall Iaşi se află în plin proces de transformare, aici urmând să fie inaugurate branduri în premieră, mult aşteptate de public. Sinsay, parte a grupului polonez de modă LPP, este unul dintre acestea. Retailerul va deschide, în toamnă, primul său magazin din orașul Iaşi, pe o suprafaţă de 1.140 mp.

Sinsay va aduce la Iulius Mall Iaşi cel mai nou concept al său, oferta retailerului internațional urmând să includă îmbrăcăminte și accesorii pentru copii, femei și bărbați, precum și articole pentru casă și produse de înfrumusețare, la preţuri extrem de accesibile.

Iulius Mall Iaşi face parte din portofoliul de retail al companiei IULIUS, dezvoltat la nivel naţional. În reţeaua IULIUS, brandul Sinsay este prezent cu un magazin, primul din judeţul Iaşi, în recent inauguratul proiect de proximitate Family Market Miroslava. Un nou magazin Sinsay va fi deschis şi în Family Market din cartierul Bucium, care va fi finalizat în această toamnă.

Despre IULIUS

Iulius Mall Iaşi a fost inaugurat în aprilie 2000, la acea dată fiind primul mall construit în afara Bucureştiului şi al doilea din ţară. Destinaţia de shopping care a dat startul unui nou stil de viaţă include peste 110 magazine ale unor renumite branduri internaţionale, cinematograf multiplex cu 5 săli, o zonă de food court, supermarket, restaurante și cafenele, club de bowling şi biliard, precum şi o zonă dedicată activităților creative și educative pentru copii și tineri.

Compania IULIUS este singurul dezvoltator și operator de proiecte mixed-use de regenerare urbană din România, cu o experiență de peste 20 de ani în real estate. În prezent, portofoliul include aproximativ 310.000 mp de retail, în două proiecte mixte (Palas Iași și Iulius Town Timișoara), rețeaua națională de shopping mall-uri regionale Iulius Mall (Iași, Cluj-Napoca și Suceava), precum și primul proiect Family Market, în comuna Miroslava din judeţul Iaşi, concept de retail de proximitate. IULIUS s-a impus drept unul dintre cei mai activi dezvoltatori și pe segmentul office, prin brandul național United Business Center, prezent în trei centre universitare importante ale României – Iași, Timișoara și Cluj-Napoca. În total, 13 clădiri verzi, cu o suprafață totală de peste 152.000 mp, în care sunt prezente peste 80 de sedii de companii și unde lucrează peste 15.000 de angajați.

 

Despre Sinsay

Sinsay este cel mai recent brand adăugat în portofoliul grupului polonez LPP, fiind lansat în 2013. Acesta a trecut printr-un amplu proces de dezvoltare și, astăzi, gama de produse a brandului a fost completată pentru a răspunde nevoilor întregii familii.

După colecția pentru femei, cea care a lansat cu succes Sinsay, au fost lansate colecțiile: Fox & Bunny, dedicată copiilor și bebelușilor, colecția pentru bărbați, cea de articole și accesorii pentru casă, precum și cea de produse pentru înfrumusețare.

Numeroase  articole din colecțiile Sinsay au etichetă Eco Aware. Este o alternativă sustenabilă, pe care Sinsay a adoptat-o pentru a ajuta la reducerea consumului de apă, energie și resurse utilizate în timpul realizării articolelor.

Sinsay are peste 60 de magazine în România.

Despre LPP

Grupul LPP din Polonia administrează cinci mărci – Reserved, Cropp, House, Mohito şi Sinsay – şi o reţea totală de peste 1.700 de magazine, în 40 de ţări.

Compania a fost înfiinţată în anul 1991 în Gdansk, Polonia, numele actual LPP fiind un acronim după numele fondatorilor (Lubianiec, Piechocki & Partners). Astăzi, grupul este prezent şi în Germania şi în Marea Britanie, pe celebra strada Oxford Street din Londra și în cel mai mare mall din lume, Dubai Mall.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;