Baza sportivă de la Ciric va găzdui în premieră turneul WTA 125 “BCR Iași Open”

La puțin timp după încheierea celei de-a III-a ediții a turneului ATP Challenger 100 ”Concord Iași Open”, Baza Sportivă Ciric va găzdui, în prima săptămână a lunii august, ediția inaugurală a turneului WTA 125 ”BCR Iași Open”.

Evenimentul, programat în perioada 1-7 august, este dotat cu premii în valoare de 115 000 de dolari și 160 de puncte WTA, iar director de turneu este Daniel Dobre.

Prima ediție va aduce la start o puternică prezență românească, pe tabloul principal fiind opt jucătoare, dintre acestea cinci fiind direct acceptate, iar trei pe baza unor wild-carduri.

Pe lista jucătoarelor se află și Viktorija Golubic (59 WTA la data înscrierii în concurs), Anna Karolina Schmiedlova (84 WTA), Clara Burel (95 WTA), Panna Udvardy (100 WTA), dar și Kristina Mladenovic (120 WTA), câștigătoare de titluri de Grand Slam la dublu.

Programul meciurilor va fi afișat pe conturile de social media și pe website-ul BCR Iași Open.

În zilele de duminică, luni și marți, primele meciuri încep la ora 11:00 și ultimul nu mai devreme de ora 19:00. În zilele de miercuri, joi și vineri, primele meciuri vor  începe la ora 13:00, iar ultimul meci nu mai devreme de ora 19:00.

Sâmbătă și duminică, meciurile încep la ora 13:00.

Biletele și abonamentele sunt disponibile pe platforma Entertix până sâmbătă, 30 iulie.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;