BOO Party revine cu activități interactive pentru copii, iar Cenaclul Flacăra va susține un spectacol special, la Palas

@The Phope – (https://instagram.com/the_phope)

În acest final de săptămână, în Amfiteatru se vor reuni veteranii muzicii folk din România, în cadrul concertului „Cenaclul Flacăra”. BOO Party revine în Palas cu o nouă ediție, unde personajele fantastice se vor juca împreună cu cei mici și vor susține ateliere creative.

Amfiteatrul Palas va fi cuprinssâmbătă, 13 august 2022de la ora 18.00, de atmosfera boemă a concertelor de folk, susținute de marile vedete ale genului muzical, la Cenaclul FlacăraEmeric ImreMagda PuskasCristian BuicăVanghele GoguRadu Pietreanu și Trupa Totuși și-au anunțat prezența în cadrul spectacolului. Vor fi și prezențe surpriză, iar lista invitaților rămâne deschisă, fiind chemați majoritatea membrilor Cenaclului.

Biletele se găsesc la casa de bilete a Casei de Cultură a Studenților Iași sau pe https://www.spectacoleiasi.ro/spectac…/cenaclul-flacara-2/.

 

În mai puțin de o lună începe noul an școlar, iar cei mici merită să profite din plin de ultimele zile de vacanță. La Palas, BOO Party îi așteaptă pe copii în zona Intersportcu activități interactive și cu multă distracțieÎn perioada 12 – 14 august, în intervalul orar 18.00 – 20.00, Spiderman, Wonderwoman, Hello Kitty, Belle, Rapunzel și multe alte personaje organizează ateliere de facepaintingîmpletesc codițe coloratedecorează figurine din ghips, împreună cu cei mici.

Distracția la BOO Party este gratuită, însă participarea la ateliere este contra cost. Mai multe detalii puteți descoperi pe pagina de Facebook Palas Iași.

 

Dacă vremea este favorabilă, în parcul Palas va avea loc și Caravana Filmelor Orange, unde vor rula mai multe pelicule. Vineri, pe ecranul gonflabil vor fi proiectate filmele Jungle Cruise și House of Gucci, sâmbtătă, The Lost City și Wrath of Man, iar duminică Dune.

Fii cu ochii pe pagina de Facebook Palas pentru a fi la curent cu ultimele noutăți!

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;