Consilierii locali ieșeni se întâlnesc joi în ședință extraordinară

Joi, 18 august, la ora 09.15, va avea loc ședința extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Iași, pe a cărei ordine de zi sunt înscrise trei puncte, după cum urmează:

  1. Incheierea unui acord de parteneriat între Federaţia Romana de Box și Municipiul Iași, în vederea organizarii la Iași a Turneului International de Box „Centura Moldovei”, in perioada 22-28 august 2022;
  2. Acordul de participare la Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public a Municipiului Iași, prin proiectul: “Achiziționarea și instalarea corpurilor de iluminat cu LED cu eficiență ridicată, înlocuire/modernizare puncte de aprindere, console, accesorii, conductoare conexiune, izolatoare, cleme, armături”.
  3. Aprobarea Planului tarifar al serviciului termoficare din Municipiul Iasi, prezentat in Anexa nr. 1, care face parte integranta din prezenta hotarare, aferent proiectului “Reabilitare retele termice, sistem termoficare in Municipiul Iasi, pentru cresterea eficientei energetice in alimentarea cu caldura urbana-etapa III-a”.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;