Târg de locuri de muncă pentru diaspora, pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt

Vineri, 26 august, între orele 11.00 și 16.00, pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt va avea loc Târgul de locuri de muncă pentru diaspora, dedicat informării românilor din diaspora asupra oportunităților de angajare pe piața muncii ieșene și posibilităților de relocare la Iași. Evenimentul, organizat de Primăria Municipiului Iași și Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Iași este inclus în cadrul programului Sărbătoarea Diasporei – Iașul este acasă! (ediția 2022) și are ca scop facilitarea de întâlniri cu angajatorii în căutare de forță de muncă.

Cetăţenii români din diaspora care doresc să se reîntoarcă acasă și să devină persoane active pe piaţa muncii vor avea oportunitatea de a interacţiona direct cu potenţiali angajatori ieşeni sau de a primi informațiile prin intermediul familiilor, prietenilor sau reprezentanților AJOFM Iași și ai Biroului Diaspora din cadrul Primăriei Municipiului Iași.

Biroul Diaspora transmite săptămânal oferta locurilor de muncă puse la dispoziție de AJOFM Iași către oficiile diplomatice și consulare, centrele consulare, asociațiile românești din diaspora și mass-media de limba română din afara granițelor.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;