5:13 pm - Thursday April 19, 9285

„The eagle has landed” at Iulius Mall Iași – Descoperă universul la Planetariul gonflabil!

Călătorii uimitoare prin spațiu și timp au loc în această perioadă, la Iulius Mall Iași, unde te pregătești de școală cu experiențe și cunoștințe extraterestre. Planetariul gonflabil îi transportă pe „turiștii spațiali” mai departe de Calea Lactee, prin intermediul proiecțiilor „Scurtă Prezentare a Cerului”, „Aventură în Sistemul Solar” și „Incredibilul Soare”. Pentru copii va avea loc o reprezentare specială a Patrulei Zula, care trebuie să călătorească în timp până la începuturile planetei Pământ. Cu mic, cu mare descoperim universul, la Iulius Mall Iași!

 

Până marți13 septembrie 2022, curioșii vor putea să „își desprindă” picioarele de pe Terra și să cutreiere spațiul cosmic. La Planetariul gonflabilaflat la parterul Iulius Mallîn zona Carrefourau loc spectacole zilnicîn intervalul orar 10.00 – 22.00. Principala proiecție 360 de grade (full-dome) este spectacolul „De pe Terra în Univers”, ce reprezintă o călătorie uimitoare prin spațiu și timp, în Universul Observabil. Curioșii pot participa și la proiecțiile speciale „Scurtă Prezentare a Cerului”, „Aventură în Sistemul Solar” și „Incredibilul Soare”. Prețul unui bilet, valabil pentru o reprezentație, este de 25 de lei.

Pentru copii va rula o aventură specială, unde Patrula Zula călătorește până la începuturile Terrei, pentru a dejuca planurile malefice ale Deliriei, care fuge în trecutul preistoric al Pământului, pentru a arunca ilegal deșeurile toxice. Pe lângă experiența unei proiecții 360 de grade, cei mici vor învăța și despre importanța reciclării. Dacă vă achiziționați un bilet la cel puțin una dintre proiecții, cât și un bilet la Patrula Zulabeneficiați de o reducere de 10 lei.

Planetariul are diametru de 8 metri și dispune de un proiector digital special, ce poate oferi un spectacol pentru 30 de spectatoriTimp de 30 de minute, atât cât durează fiecare proiecție, participanții de toate vârstele vor afla informații despre galaxii, cea mai mare stea din Univers, satelitul Pământului și multe alte curiozități.

Și astronauților li se face foame, mai ales după ce călătoresc atâția ani lumină. Primii 800 de participanți care vin cu biletul de la Planetariu, din ziua respectivă, la Centrul Info, primesc pe loc un voucher în foodcourt. Regulamentul campaniei este disponibil pe www.iuliusmall.com/iasi.

Imagini cu Terra văzută din spațiu, călătorii spre locurile unde se nasc stelele, imagini spectaculoase cu Calea Lactee, dar și cu galaxii de la marginea Universului Observabil sunt locurile în care vei călători la Iulius Mall Iași și despre care le vei putea povesti colegilor când vă reîntâlniți la școală!

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;