A început Street Food Festival, la Palas – cel mai așteptat eveniment culinar al sezonului

Te aşteaptă trei zile cu experienţe gastronomice inedite, gusturi şi texturi exotice, relaxare, dar şi cu muzica live a celor de la Bosquito, Mădălina Pavăl Live Orchestra, JazzyBit, Ana Coman și Alexu & The Voices Inside și Rockabella. Vino la Street Food și fă cunoștință cu Chef Foa, Chef Munti și Chef Cristian Boca! Tot în acest weekend, Amfiteatrul Palas găzduiește și concertul Filarmonicii de Stat „Moldova” Iași.

Vineri, pe lângă deliciile pregătite de chefi, te vei bucura și de muzica live. Pe scenă vor urca, de la ora 20.00Alexu & The Voices Inside, iar de la ora 21.30Mădălina Pavăl Live Orchestra va susține un concert care te va purta printr-un carusel de emoții. Chef Foa va fi și el prezent vineri, în jurul orei 16.00, în parcul Palas, unde va găti și va împărtăși secrete culinare cu cei curioși.

A doua zi ne reîntâlnim în parcul Palas, unde muzica se mixează cu aromele urbane de la food truck-uri, iar de la ora 16.00, vei putea face cunoștință cu Chef Cristian Boca. Ana Coman își va spune povestea în cântece, începând cu ora 20.00, iar trioul de jazz timișorean JazzyBit vor combina vibe-ul de jazz cu rock-ul și vor presăra note de blues, latin și funk de la ora 21.30.

Duminica energia celor de Rockabella va da tonul distracției de la ora 20.00, iar Bosquito este așteptat să urce pe scenă de la ora 21.30. Vino să cânți împreună cu trupele tale favorite melodiile pe care ai fost fericit, ai iubit sau suferit! De la ora 16.00 Chef Munti va găti unul dintre cele mai gustoase preparata ale sale.

Dacă vineri9 septembrie, vrei să te bucuri de un concert plin de compasiune și note clasice, te așteptăm în Amfiteatrul PalasOrchestra simfonică a Filarmonicii de Stat „Moldova” Iași va cânta alături de soprana Daniela Bucșansub bagheta dirijorului Constantin Grigore, de la ora 19.00. Programul va conține lucrări ale faimoșilor compozitori P.I. Ceaikovski, Franz Lehár, J. Strauss, I. Dunayevsky, G. Grigoriu și mulți alții.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;