Antibiotice a dat startul cursurilor proiectului Perform a+, platformă de atragere de noi angajați valoroși

Compania Antibiotice derulează programe prin care identifică tineri valoroși pe care ulterior, îi perfecționează în domenii cheie din industria farmaceutică. Unul dintre acestea,      Perform a+, aflate la a VII-a ediție, reunește un număr de 36 de participanți, selectați din rândul studenților care au aplicat pe noua platformă de colaborare înființată de Antibiotice cu mediul universitar, Academia a+.

În acest an, programul de pregătire reunește atât absolvenți cât și studenți aflați în ultimul an de studii din domeniile: farmacie, biologie, inginerie chimică și protecția mediului și chimie.

Tinerii performeri vor participa la sesiuni de pregătire susținute de lectori – specialiști ai companiei Antibiotice – implicați în cercetarea, verificarea calității și producției unui medicament. Participanții vor afla astfel, ce înseamnă să poată contribui la însănătoșirea oamenilor, lucrând într-o companie de medicamente generice recunoscută la nivel internațional.

“Ne dorim ca experiența de la Antibiotice să fie un imbold pentru dorința participantilor de a se alătura companiei noastre, în contextul în care angajatorii se confruntă cu dificultăți în a găsi și păstra specialiști valoroși. În ultimii ani, proiectul și-a extins adresabilitatea astfel încât, astăzi acoperă o gamă variată de domenii de la cercetare și dezvoltare pâna la producție și controlul calității”, a declarat dna Mihaela Murariu, director Resurse Umane, Antibiotice.

Derularea acestui program, început de compania Antibiotice în anul 2016, a fost inițiată în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie “Gr. T. Popa” Iași și s-a extins, în decursul anilor, prin noi colaborări cu Universitatea “Al. Ioan Cuza” Iași și Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi”.

Până astăzi, prin progamul Perform a+, peste 150 de tineri au fost inițiați în fabricația și cercetarea medicamentelor generice, 35 dintre aceștia găsindu-și în Antibiotice mediul profesional care să îi sprijine în dezvoltarea unei cariere de succes.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;