„Ziua cercetătorului la UAIC”

Institutul de Cercetări Interdisciplinare al UAIC organizează, cu ocazia sărbătoririi a 162 de ani de la înființarea Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, evenimentul „Ziua cercetătorului la UAIC”. Evenimentul va avea loc în Sala Pașilor Pierduți, Corpul A, în data de 27 octombrie 2022, între orele 09:00-13:00.

În cadrul expoziției, vor fi prezentate cele mai însemnate rezultate al cercetătorilor din științele exacte, științele vieții, mediului și ale pământului și din științele umaniste și sociale. Evenimentul își propune să reunească cadre didactice, cercetători, studenți și reprezentanți ai publicului larg, urmărind promovarea rezultatelor obținute din activitatea de cercetare.

Parteneri: Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Acvacultură şi Ecologie Acvatică Iaşi, Staţiunea de Cercetare şi Practică Studenţească „Ion Gugiuman” Rarău, Staţiunea de Cercetare şi Practică Studenţească „Simion Mehedinţi” Tulnici, Stațiunea de Cercetări Fizico-Geografice și de Monitorizare a Calității Mediului Mădârjac, jud. Iași

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;