La Family Market Miroslava,  sărbătorim Halloween-ul cu premii la cumpărături, carnaval şi jocuri creativepentru copii

Intră în atmosfera sărbătorii de Halloween cu FLASH CASH, o super ocazie pentru a profita de un cadou binemeritat după o sesiune de shopping reușită. Copilăria este o continuă bucurie, mai ales atunci când cei mici devin protagoniștii unor evenimente jucăușe, iar misterul însoțește procesul fascinant al cunoașterii.

 

În acest weekend, Family Market te premiază! Dacă ai cumpărat de minimum 350 lei, ai șansa să primești pe loc un voucher în valoare de 50 lei pentru şi mai mult shopping în magazinele tale preferate din Family Market.

 

Buhuhu! Sâmbătă, 29 octombrie 2022, ne întâlnim la Carnavalul de Halloween de la CongressHall. Te aşteaptă personaje fabuloase, desprinse din filele cărților, din cele mai interesante filme sau desene animate. De la ora 11:00, spectacolul de Halloween aduce muzică, dans și întâmplări vii, pline de fervoarea ludică a unei lumi trăite prin ochi de copil.

 

Family Market va invoca spiritul Halloween pentru a veni în ajutorul copilului tău cu doza de inspirație necesară pentru jocuri creative. O propunere tare simpatică, mai ales pentru că are posibilitatea să își dezvolte îndemânarea, abilitățile sociale și să dea frâu liber imaginației prin intermediul facepainting-ului. Magie, un neîncetat schimb de idei și multă joacă se manifestă din plin atunci când cei mici participă la parada costumelor. Dolciano se alătură distracției cu surprize dulci, iar covorul de baloane și fotocorner-ul întregesc decorul faBOOlos.

 

Dacă cel mic a prins gustul competiției, îl poți încuraja să participe la Campionatul de Șah pentru copii, organizat de Asociația Împreună pentru Miroslava, în parteneriat cu Federația Română de Șah și Școala Gimnazială Miroslava. CongressHall va fi gazda acestui eveniment, care se va desfășura duminică, 30 octombrie, între orele 11:00 și 17:00 şi va reuni peste 150 de pasionaţi ai sportului minţii.

 

Nu uita de aplicaţia mobilă Fidelity, disponibilă în Google Play şiAppStore! Scanezi bonul în aplicaţie şi, după validarea de către operator, un procent de 5% din valoarea cumpărăturilor îţi este returnat în portofelul virtual. Banii acumulaţi pot fi transformaţi în vouchere care, la rândul lor, pot fi valorificate la magazinele din Family Market Miroslava.

Proiect de retail de proximitate dedicat comunităţii din  Miroslava, Family Market include toate serviciile de care ai nevoie, majoritatea de la producători naţionali şi locali. Supermarket Auchan, fashion retailerul Sinsay, discounterul Pepco, băcănie, carmangerie, patiserie & pizzerie, restaurant, cofetărie, farmacie, librărie, coafor, curățătorie, pet shop şi coffee shop se numără printre facilităţile disponibile.

 

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;