5:13 pm - Thursday April 19, 6474

Camelia Ciornia, aleasă prim-vicepreşedinte al Ligii aleşilor locali PMP

Aleşii locali PMP din judeţul Iaşi vor fi reprezentaţi la nivel naţional de către Camelia Ciornia, consilier local al Municipiului Iaşi. Aceasta a fost aleasă în funcţia de prim-vicepreşedinte al Ligii aleşilor locali (LAL) PMP, în cadrul Colegiului Național Extraordinar, eveniment de amploare care a avut loc sâmbătă, la Parlament şi a adunat peste 1.500 de aleşi locali şi membri PMP din toată ţara, se arată într-un comunicat al PMP Iaşi.

“Această funcţie mă onorează şi mă responsabilizează în faţa tuturor colegilor din PMP, al treilea partid ca număr de aleşi locali, la nivel naţional. Noi, cei aleşi în conducerea naţională a Ligii Aleşilor Locali vom deveni vocea a aproape 2.200 de consilieri locali, judeţeni, primari, viceprimari. Nu este uşor să schimbi modul în care administraţiile publice funcţionează de atâţia ani de zile, dar propunerile PMP sunt necesare, sunt soluţii la problemele cu care ne confruntăm zilnic noi, ca aleşi locali, dar şi cele aduse la cunoştinţă de către cetăţeni. Ştiu că împreună cu viceprimarul Oraşului Hârlău Radu Sîrbu, preşedintele LAL a judeţului Iaşi vom face echipă bună şi vom reprezenta cu succes aleşii locali PMP”, a declarat Camelia Ciornia, prim-vicepreşedinte al LAL.

Organizaţia ieşeană a fost prezentă cu o delegaţie de 59 de membri, aleşi locali şi reprezentanţi ai structurii de conducere judeţene.“Liga aleşilor locali a fost un moment de restart pentru PMP, moment cheie care a arătat forţa noastră. Suntem oameni cu putere de muncă, care se implică activ în viaţa comunităţilor locale şi, mai important, suntem partidul care deţine toate atuurile pentru a crea o alternativă credibilă pentru ţară.România are nevoie de o forţă de dreapta care să dea o nouă perspectivă ţării iar PMP este soluţia. O dreaptă unită și curajoasă poate repune România pe drumul spre dezvoltare, iar PMP este deschis la dialog cu toți cei care prețuiesc aceleași valori și respectă principiile unei societăți democratice”, a completat preşedintele PMP Iaşi şi preşedinte executiv la nivel naţional, Petru Movilă.

Filed in: Informațía zilei, Politic

Comments are closed.

;