Campania umanitară Fii BUCURIE de Crăciun!, la cea de-a II-a ediţie

Joi, 15 decembrie, începând cu ora 18.00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iași, profesori și studenți de la Universitatea Națională de Arte „George Enescu”, împreună cu invitații și inițiatoarele acestui demers (Mădălina Manta, Ina Cristea și Mihaela Gârlea) vor dărui prin artă.

Aflat la cea de-a II-a ediție, evenimentul Fii BUCURIE de Crăciun! capătă și de această dată amprenta carității. Din fondurile adunate, artiștii invitați își propun să dăruiască studentei Denisa Gabriela Borș (anul III, Canto, UNAGE) o parte din resursele necesare pentru a-și îmbunătăți performanțele artistice în drumul său către marea scenă!

Cu ocazia primei ediții, desfășurate în urmă cu trei ani, în urma evenimentului Fii BUCURIE de Crăciun!, peste 60 de copii din mediul rural au beneficiat de o minivacanță în municipiul Iași. Ei s-au bucurat de intrarea în spații de joacă, vizitarea diferitelor obiective turistice, fotografii, o masă caldă, dulciuri și pizza din belșug.

Pe 15 decembrie vor cânta vocalista Mădălina Manta și pianista Ina Cristea. Ele vor fi însoțite în călătoria muzicală de chitaristul Sergiu Teclici, basistul Valentin Moroșan, clarinetistul Bogdan Irina și pianistul Eduard Trifan. Lor li se vor alătura studenți de la Facultatea de Teatru (Coregrafie și Păpuși-Marionete), precum și profesorii conf. univ. dr. Cristina Todi, conf. univ. dr. Anca Ciofu și prof. univ. dr. Raluca Bujoreanu-Huțanu.

Conceptul regizoral va fi semnat de lect. univ. dr. Mihaela Gârlea (coordonatoarea și prezentatoare evenimentului).

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;