Patinoarul Palas Ice s-a deschis! Vino să te bucuri de magia iernii!

S-a dat start distracției pe gheață, la Palas! Dacă te numeri printre amatorii sporturilor de iarnă, vei putea să-ți etalezi piruetele și mișcările grațioase pe gheață, la patinoarul Palas Ice, care a fost deschis!

 

Cea mai grațioasă și distractivă formă de mișcare în aer liber, pe timpul iernii, este patinajul, un sport pe cât de elegant, pe atât de antrenant. Iubitorii de mișcare sunt așteptați la Palas Ice, unde a început sezonul magiei distracției!

Arena de gheață are sesiuni de patinaj de luni până duminică, de la ora 12.00 până la 21.30. Dacă ți-ai pregătit deja mișcările, trebuie să știi că o sesiune are 90 de minute, iar prețul unui bilet pentru copii, cu vârsta de până la 14 ani, este de 15 lei și 25 de lei pentru adulți, iar patinele se pot închiria cu 20 lei. Însă, dacă acest sport este o pasiune și ți-ai propus să patinezi toată iarna, ai la dispoziție și abonamente. Vestea bună este că vă veți putea bucura de magia gheții tot sezonul rece!

Iubești iarna, dansul pe patine te fascinează, însă nu reușești să îți ții echilibrul pe arena de gheață? Nicio problemă! La Palas Ice, poți să optezi pentru cursuri de patinaj susținute de un instructor cu experiență și multă răbdare. Descoperă ofertele pe site-ul Palas!

Vino la Palas să ne bucurăm de magia Crăciunului și a iernii!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;