Prima locație din afara Capitalei a Miniso, brand internațional de home & deco, s-a deschis în Palas

Miniso, brand internațional de home & deco,  are o paletă diversificată cu produse pentru casă, accesorii fashion, dar și make-up, ustensile pentru bucătărie, gadget-uri, jucării, plușuri, toate le prețuri avantajoase. Prima sa locație din afara Capitalei s-a deschis în Palas. Spiridușii Moșului găsesc aici cele mai spectaculoase cadouri pentru cei dragi. Miniso este prezent în peste 100 de țări, cu peste 5.000 de magazine.

Noul magazin se află la nivelul -3 din Palas Mall, în zona cafenelei Madison. Cei care sunt în căutarea cadoului perfect sunt așteptați la Miniso, unde găsesc produse din mai multe categorii: sănătate și frumusețecadouriaccesorii digitaleaccesorii creative pentru casăproduse pentru viața de zi cu zi și ambalaje speciale. Dacă vrei să faci un dar mai special, trebuie să știi că la Miniso ai și produse cu licență ale unora dintre marile branduri mondiale, cum ar fi Disney, Universal Studios Sanrio (Hello Kitty) sau We Bare Bears.

Jucării și plușuri, ustensile de bucătărie, căști și încărcătoare, accesorii pentru laptopuri, tablete și telefoane și multe alte idei de cadou pentru tine sau pentru cei dragi te așteaptă în cea mai nouă locație din Palas.

Dacă acasă ai un pasionat de benzi desenate, care este mereu la curent cu cele mai noi trenduri de pe Tik Tok și atent la jocurile care apar pe piață, Miniso este locul perfect de unde poți să îi faci un dar de sărbători. Brandul are o echipă de designeri cu experiență care se asigură că produsele au un aspect unic.

Locația Miniso din Palas Mall este a șasea din România și prima din afara Bucureștiului. Înființat în 2013, brandul a devenit între timp unul dintre comercianții cu cea mai rapidă dezvoltare din lume, ajungând să dețină în acest moment peste 5.000 de magazine în peste 100 de țări de pe toate continentele. Miniso are succes pe piețe de desfacere precum Dubai, Australia, SUA, Canada și China. Brandul a intrat pe piața din România în anul 2018, iar pe viitor plănuiește să mai deschidă încă 10 magazine în orașele cheie ale țării.

Vino în Palas și descoperă cel mai nou magazin!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;