Moş Crăciun a venit mai devreme, în acest an, la copiii internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase

Anul acesta, Moș Crăciun a lăsat deja daruri sub bradul împodobit din Pavilionul administrativ al spitalului de Boli Infecţioase “Sfânta Parascheva”. Moşul s-a gândit la copilașii care sunt îngrijiţi de cadrele medicale de aici şi a decis să vină mai devreme decât în alţi ani.

Bătrânul cu plete albe le-a cerut ajutoarelor care au bătut holurile fiecărei secții, pentru ca nu cumva să rămână vreun copil fără cadou, să le transmită un mesaj: să ia medicamentele, să mănânce bine și să se odihnească pentru ca în  seara de Ajun să se bucure de darurile de sub brăduții de acasă.  Cei 32 de copii internați în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase ”Sf. Parascheva„ au fost surprinși și tare bucuroși de plăsuța cu cadouri. Moșul le-a pus sub bred portocale, banane, ceva dulce și articole de la raionul lui de jucării , cuburi rubik, creioane colorate, cărți de colorat, mascote și puzzle pentru a-și ocupa timpul în care urmează tratamentul sub supravegherea aparținătorilor și a personalului medical în grija căruia sunt. Cei mai mulți dintre ei sunt diagnosticați cu scarlatină, afecțiuni ale căilor respiratorii superioare dar și afecțiuni gosto intestinale din sfera infecto-contagioasă.

”Suntem mulțumiți că dorința noastră s-a împlinit și copiii din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase” Sf. Parascheva Iași au motiv de bucurie și de ce nu, răbdare, compleanță la tratamentul și implicarea medicilor curanți care le poartă de grijă. Medicii noștri sunt motivați de puterea celor mici și fac tot ce ține de ei pentru îi ajuta să se facă bine. Suprizele din fiecare plăsuță au fost cu putință prin efortul colectiv al angajaților din pavilionul administrativ și firma de catering cu care avem o colaborare bună. Mai presus de toate suntem oameni pentru oameni și împreună,  colectivul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Sf. Parascheva” Iași „ a declarat şef lucrări dr. Florin Roşu, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase “Sfânta Parascheva”.

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;