Pompierii ieşeni au oferit daruri copiilor care s-au născut de Crăciun la Maternitatea “Cuza Vodă”

În prima zi de Crăciun, pompierii ieșeni împreună cu conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Mihail Sturdza” al județului Iași au dăruit cadouri mămicilor care au născut în noaptea de 24 spre 25 decembrie la Maternitatea din cadrul Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Cuza Vodă“ Iași.

Mămicile nou-născuților au primit de la pompierii ieșeni tot ce are nevoie un nou născut pentru primele zile de viaţă: hăinuțe și produse de igienă, o icoană alături de o carte de rugăciuni, o mașină de pompieri, toate acestea binecuvântate de către preotul unității.

“Le mulțumim colegilor care au făcut posibil acest gest și sperăm din toată inima ca mămicile care au primit astăzi daruri să se bucure la fel ca noi și nou-născuții să fie sănătoși și iubiți. Ne dorim să fim alături de comunitate și alături de mamele care sărbătoresc în mod deosebit prin nașterea unui copil și bucuria măririi familiei”, a declarat inspectorul șef al ISU Iași, colonelul Ionuț-Ciprian Grădinaru.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Mihail Sturdza” al județului Iași îşi doreşte ca şi anul acesta sfintele sărbători să rămână amintiri frumoase, în care colindele şi clopoţeii colindătorilor să nu fie acoperite de sirenele maşinilor de pompieri.

“Ne dorim să ne bucurăm împreună de aceste zile, fără evenimente care să pună viața în pericol viaţa cetăţenilor!”, au precizat reprezentanţii inspectoratului.

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;